Forum » Pomoč in nasveti » SSD 330 Intel deluje prepočasi?
SSD 330 Intel deluje prepočasi?
PugPlug ::
bobby ::
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bobby ()
Dr_M ::
Komot lahko poves vec podatkov o svojem compu, vsaj katera plata, kater kontroler, ipd.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dr_M ()
hojnikb ::
Za kak marvell/asmedia kontroler je tole kul, če je pa na intel, bi pa mogle bit hitrejše read hitrosti.
#brezpodpisa
bobby ::
ma te testi so base,..
evo, crystal disk mark,.. če ga pustim na default nastaqvitve, so številke take kot so v mojem prejšnjem postu, da pa spremenim pod File/ test data/ 0 Fill ali 1 Fill, potem so pa rezultati taki:
evo, crystal disk mark,.. če ga pustim na default nastaqvitve, so številke take kot so v mojem prejšnjem postu, da pa spremenim pod File/ test data/ 0 Fill ali 1 Fill, potem so pa rezultati taki:
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
hojnikb ::
ma te testi so base,..
in ti rezultati so bullshit, ker imaš redkokdaj opravka z praznimi "fajli"
#brezpodpisa
PugPlug ::
Procesor je 8150 AMD
Plošča 990XA Gigabyte
16GB ddr3
7790
Aha če so hitrosti ok, sem zadovoljen :).
Plošča 990XA Gigabyte
16GB ddr3
7790
Aha če so hitrosti ok, sem zadovoljen :).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PugPlug ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Hitrost vašega trdega diska, SSD-ja, ... (strani: 1 2 3 4 … 44 45 46 47 )Oddelek: Strojna oprema | 607804 (65204) | hariscorale |
» | crucial bx100 crystal disk mark slab rezultatOddelek: Strojna oprema | 3142 (2414) | dj_uro |
» | Nov diskOddelek: Strojna oprema | 1994 (1577) | Nejc1994 |
» | Problem s počasnim SSD 830 256GB.Oddelek: Strojna oprema | 3516 (2948) | Qushaak |
» | Ohisje+napajalnik, zazeljena tisinaOddelek: Kaj kupiti | 1278 (1052) | t3hn0 |