» »

Ali kajenje zvišuje ali znižuje krvni tlak ?

Ali kajenje zvišuje ali znižuje krvni tlak ?

#000000 ::

Do sedaj sem mislil da kajenje tlak zvišuje, zdej pa preberem na medover .net da ga znižuje ?

"Kajenje sicer povzroca bolezni ozilja, ampak pritisk pa znizuje." LINK sedmi post

Mesar ::

Your turn to burn!

No sej jest v bustvu sem že nehal kadit, imam in nimam željo po čiku, lahko neham dans ali jutri, ampak se mi zdi da ko par dni čisto odrežem, se ne počutim OK. v glavi občasno ko govorim dlje časa ali hodim in govorim po telefonu dobim k da sem pod vodo (bobni) če kadim par čikov dnevno tudi 10 teh težav nimam.

Mesar ::

Ja no kaj hočeš povedat? Kajenje povzroča psihično in fizično odvisnost, med drugim pa tudi ZVIŠUJE krvni pritisk, če nehaš imaš abstinenčne krize, ki se od posameznika do posameznika nekoliko razlikujejo, pa tudi krvni pritisk ti verjetno malo skače (imaš visokega ali pa nizkega, kljub temu, da nisi zaužil nič posebnega) kar so vse posledice abstinence. Če misliš, da te že zdravje *ebe pa idi na pregled...
Your turn to burn!

Povedat hočem da imam ko merim pritisk, tam od 108/70/60 do 131/82/74 največkrat pa 120/77/63

V bistvu se mi zdi da imam prej prenizkega kot previsokega.

Ja k dr. bom šel, hvala za info vseeno. LP

Steampunk ::

Super pritisk imaš. Ko boš imel zgornjega 170+, do treba it k doktorju.

technolog ::

Tobak je stimulans, torej zviša krvni tlak ob času kajenja + še nekaj časa po tistem.

Kako je pa na dolgi rok pa ne vem.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Visok pritisk (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5511129 (8895) kingsix

Kristaloterapija - kaj je na tem

Oddelek: Znanost in tehnologija
243391 (1861) LuiIII
»

Heroin vs. mariuhana (strani: 1 2 )

6521503 (19505) poweroff
»

Kajenje..... ZAKAJ?!!! (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
19815585 (11757) mali tapravi
»

KAJENJE PRI 13-TIH??? (strani: 1 2 )

946892 (5836) blue96

Več podobnih tem