Forum » Zvok in slika » Kockasta slika preko kabelske
Kockasta slika preko kabelske
garfy ::
kupil cisto novi LG 650 in nekateri kanali so ful kockasti, nekateri imajo samo črte, govorim za digitalne kanale
Sumim slab signal, ker je kabel speljan v prizidek, v glavni hiši na drugi televiziji vsi kanali zgledajo ok
potem smpriklopil mojo novo televizijo v glavni hiši na kabelsko,in kocke se pojavijo samo na parih programih, mogoče na štirih, v prizidku, je slika slaba skoraj na vseh kanalih, in kocke povsod, sratka negljedljivo
Zakaj 3 leta star SONY ne kaže kock in prikaže vse kanale, moj LG pa kaže kockice in črte in pokanje v zvoku?
A se da kako kabelski signal ojačat?
Drugače je TV popolnoma ok, a je mogoče da je z LG kaj narobe?
Sumim slab signal, ker je kabel speljan v prizidek, v glavni hiši na drugi televiziji vsi kanali zgledajo ok
potem smpriklopil mojo novo televizijo v glavni hiši na kabelsko,in kocke se pojavijo samo na parih programih, mogoče na štirih, v prizidku, je slika slaba skoraj na vseh kanalih, in kocke povsod, sratka negljedljivo
Zakaj 3 leta star SONY ne kaže kock in prikaže vse kanale, moj LG pa kaže kockice in črte in pokanje v zvoku?
A se da kako kabelski signal ojačat?
Drugače je TV popolnoma ok, a je mogoče da je z LG kaj narobe?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wifi Range extender - PomočOddelek: Omrežja in internet | 1602 (1553) | Furbo |
» | Porazne izkušnje z kabelsko KRS.siOddelek: Loža | 6329 (5338) | Vice |
» | kako izboljšati domet routerjaOddelek: Omrežja in internet | 11945 (9799) | Pyr0Beast |
» | Lidl in vračilo blagaOddelek: Loža | 2617 (1930) | Sims |
» | Dve linije po enem ethernet kabluOddelek: Omrežja in internet | 7433 (5866) | Pesimist |