Forum » Zvok in slika » Katero trgovino predlagate za nakup fotoaparata
Katero trgovino predlagate za nakup fotoaparata
repsolSlo ::
Katera je dobra oz. zaupanja vredna trgovina za nakup fotoaparata in foto opreme. Da so prodajalci poznavalci in ti znajo svetovati, da ni problemov s servisi.
dottor ::
Pa iz kirega konca si.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
Kupiti nameravam Canona eos 6d. Na forumih sem največkar zasledil za ti dve trgovini: foto beseničar in fotoshop. Kaj menite o teh dveh trgovinah in ali predlagate katero drugo.
Misasagi ::
Sam sem pred leti kupil Canona pri mediamarket.si. Je pa za pocakat(max en teden) in placilo samo v gotovini. Je pa zato cena ugodna. Vse je brez problemov.
s1m0n ::
Če že pol fotoshop! Sem jih par krat osebno obiskal v MBju soliden folk!
Tudi z beseničarjem ni nič narobe. Vzameš tisto, ki je tebi fizično bližje.
Tudi z beseničarjem ni nič narobe. Vzameš tisto, ki je tebi fizično bližje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: s1m0n ()
bluefish ::
Malo si oglej še ponudbo v nemških spletnih trgovinah. Garancija je itak mednarodna/regionalna.
Davidoff ::
Kupil sem D7100 body pri mediamarketu. Z nakupom zadovoljen, zadeva špila BP, tudi s prodajalci se da vse pomenit. Odtehtala pa je cena, ki si jo določeni trgovci nabijajo v višave.
Pivo Laško vsak dan eno flaško!
Sem že gledal na foto beseničar, sam sem na forumih prebral kar nekaj kritik čez njih. Ali je kdo v kratkem kaj kupoval pri njih, ste tisti ki ste kupovali pri njih imeli dobre izkušnje z njimi.
s1m0n ::
Večino robe imam kupljene pri njih (so zastopnik za firmo, ki jo uporabljam) pa ni bilo večjih problemov nimam pa izkušenj z reklamacijo ter garancijo!
jacal ::
Tudi jaz imam dobre izkušnje z Mediamarketom. Ko so bile cene tedaj novega Canonovega modela pri večini naših preprodajalcev prav čudaško prenapihnjene, je bila pri njih primerljiva s tujino, kvečjemu malo večja. Čakal pa sem dva ali tri dni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Case logic foto torbica-kje kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 923 (648) | dmagnif |
» | Trgovini pc-giga.si in mediamarket.si (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 20005 (8531) | oblonger |
» | Kolikšne so marže na TVjeOddelek: Loža | 6575 (5835) | St235 |
» | ker d-slr fotoaparatOddelek: Kaj kupiti | 1650 (1418) | s51as |
» | nikon d90 + nikkor 16-85 ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11712 (9964) | zcetrt |