» »

Katero trgovino predlagate za nakup fotoaparata

Katero trgovino predlagate za nakup fotoaparata

repsolSlo ::

Katera je dobra oz. zaupanja vredna trgovina za nakup fotoaparata in foto opreme. Da so prodajalci poznavalci in ti znajo svetovati, da ni problemov s servisi.

bluefish ::

Bi bilo fino, če najprej poveš, za kateri aparat se sploh zanimaš.

dottor ::

Pa iz kirega konca si.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Kupiti nameravam Canona eos 6d. Na forumih sem največkar zasledil za ti dve trgovini: foto beseničar in fotoshop. Kaj menite o teh dveh trgovinah in ali predlagate katero drugo.

Misasagi ::

Sam sem pred leti kupil Canona pri mediamarket.si. Je pa za pocakat(max en teden) in placilo samo v gotovini. Je pa zato cena ugodna. Vse je brez problemov.

s1m0n ::

Če že pol fotoshop! Sem jih par krat osebno obiskal v MBju soliden folk!
Tudi z beseničarjem ni nič narobe. Vzameš tisto, ki je tebi fizično bližje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: s1m0n ()

bluefish ::

Malo si oglej še ponudbo v nemških spletnih trgovinah. Garancija je itak mednarodna/regionalna.

Davidoff ::

Kupil sem D7100 body pri mediamarketu. Z nakupom zadovoljen, zadeva špila BP, tudi s prodajalci se da vse pomenit. Odtehtala pa je cena, ki si jo določeni trgovci nabijajo v višave.
Pivo Laško vsak dan eno flaško!

Sem že gledal na foto beseničar, sam sem na forumih prebral kar nekaj kritik čez njih. Ali je kdo v kratkem kaj kupoval pri njih, ste tisti ki ste kupovali pri njih imeli dobre izkušnje z njimi.

s1m0n ::

Večino robe imam kupljene pri njih (so zastopnik za firmo, ki jo uporabljam) pa ni bilo večjih problemov nimam pa izkušenj z reklamacijo ter garancijo!

jacal ::

Tudi jaz imam dobre izkušnje z Mediamarketom. Ko so bile cene tedaj novega Canonovega modela pri večini naših preprodajalcev prav čudaško prenapihnjene, je bila pri njih primerljiva s tujino, kvečjemu malo večja. Čakal pa sem dva ali tri dni.

Bom šel pogledat k foto Beseničarju, pa bom videl kako bo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Case logic foto torbica-kje kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
10923 (648) dmagnif
»

Trgovini pc-giga.si in mediamarket.si (strani: 1 2 )

6620005 (8531) oblonger
»

Kolikšne so marže na TVje

Oddelek: Loža
256575 (5835) St235
»

ker d-slr fotoaparat

101650 (1418) s51as
»

nikon d90 + nikkor 16-85 ? (strani: 1 2 )

7011712 (9964) zcetrt

Več podobnih tem