» »

"posodobitev slušalk"

"posodobitev slušalk"

sandip ::

Pozdravljeni.
Imam sledeči problem. Pri over the ear slušalk se je obrabila tista plast, ki prekriva slušalke (predvidevam da je bilo nekakšno umetno usnje) in sedaj se ta zadeva lupi, ter pušča sledi po ušesih in glavi. Vem da je hecno, ampak me zanima če bi se to dalo preoblečt npr v pravo usnje, ter kdo bi lahko to naredil.
Hvala za odgovor, hkrati pa prosim da se teme premakne v pravi del foruma, če sem mogoče zgrešil.

lp

ales85 ::

Menim, da boš videl najboljše rezultate, če boš kupil nove. Tudi, če je umetno usnje, je zelo potanjšano in lepo prišito na preostali del. Če bi želel preobleči bi torej moral najti primerno usnje (umetno), zadeti kroj, lepo potanjšati, čudovito odstraniti stari del in še lepše prišiti novega. Za neserijsko proizvodnjo težko delo :)

Buggy ::

ce so slusalke se OK in celo kaksne boljse je neumnost kupovati nove, zgolj zaradi unicenih blazic. Ce se jih ne da samostojno menjati ali pa ce so predrage poizkusi sam preobleci oz. nalepiti ustrezen material preko obrabljenega nekako takole.
Zgubit nimas kaj. Lahko probas tudi svoji dragi vzeti kaksno najlonko pa pretaknes cez oz fiksiras tako da bo stalo. Za katere slusalke pa se gre?

errhec ::

Če so kolikor toliko dobre slušalke, se da dobiti blazinice kot nadomestni del.
Kateri model in proizvajalec so?
dd

Zgodovina sprememb…

• spremenil: errhec ()

Najlepša hvala za vse odgovore. Gre pa se za slušalke Everglide S-500

Nekako sem se odločil, da nabavim nove. Gledal sem over the ear AKG K451 in K619. Zanima me v čem je razlika med njima, ter katere se bolj splačajo. Gledal sem tudi Senheiserjeve, s temi nekako ne moreš zgrešiti. Mnenja?

Še eno vprašanje malo mimo teme. Če jih nabavim preko amazon.de bodo kakšni problemi, ali ker gre za EU pride pošiljka čist normalno na dom?
hvala.

Mislil sem on ear AKG K451 in K619. Zanima me tudi vaše mnenje in izkušnje glede Sennheiser Momentum in pa kateremi izmed Beatsovih. Katere izmed teh 4ih izstopajo? Gledam pa vse preko amazon.de

bilokdo?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sandip ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katere slušalke?

Oddelek: Kaj kupiti
213458 (2279) gusto
»

Slušalke