» »

UEFA Champions League

UEFA Champions League

Temo vidijo: vsi
««
22 / 71
»»

jb_j ::

Jao, pa navijal sem za PSG in Juve.
In bosta oba izpadla. (edino ti dve tekmi sem spremljal oz. 4) V celotni ligi prvakov v celem letu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jb_j ()

BivšiUser2 ::

oo7 je izjavil:

Porto Roma 114 minuta

Upam, da bo vsaj A kanal prenašal enajstmetrovke

Zakaj pa je tu podaljšek? Je 0:0?
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

Ne, Porto gre naprej.

(aja najbrž je blo 2:1 in obratno na tekmah)
zato so bili podaljški

Zgodovina sprememb…

jb_j je izjavil:

In bosta oba izpadla. (edino ti dve tekmi sem spremljal oz. 4) V celotni ligi prvakov v celem letu.

Se lahko še pri njih ponovi, čeprav bi rad videl Simeonea izvajati njegove čudaške izpade ob zmagi.

oo7 ::

BivšiUser2 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Porto Roma 114 minuta

Bilo je 2:1 in 1:2 samo je Porto dal v podaljšku gol zdaj je 3:1

Vazelin ::

BivšiUser2 je izjavil:

jb_j je izjavil:

Se lahko še pri njih ponovi, čeprav bi rad videl Simeonea izvajati njegove čudaške izpade ob zmagi.

Simeone ni tako zelen, da bodo zapravili 2 gola prednosti no.:) Razen če se bo Ronaldu utrgalo in bo strpal ene tri
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

BivšiUser2 je izjavil:

jb_j je izjavil:

Simeone je junc, proti Mourinhiu!
(tej fuzbal trenerji so res čist mal mem oz. mal čudaški)

Zgodovina sprememb…

Se bojim da se zna tale VAR izroditi. Skomina pa tudi vedno neki škandali v zvezi s tem :D

Moralo bi biti tako da ima vsaka ekipa dve opciji na polčas. in lahko izkoristiš kadakoli hočeš

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

oo7 je izjavil:

BivšiUser2 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Porto Roma 114 minuta

Bilo je 2:1 in 1:2 samo je Porto dal v podaljšku gol zdaj je 3:1

Aja, v sodnikovem.

Vazelin je izjavil:

Se bojim da se zna tale VAR izroditi. Skomina pa tudi vedno neki škandali v zvezi s tem :D

Moralo bi biti tako da ima vsaka ekipa dve opciji na polčas. in lahko izkoristiš kadakoli hočeš

Mah Skomina je zame smet, potem ko je Muro zahebal, pa še priznal
https://www.pomurec.com/vsebina/49158/S...

Zgodovina sprememb…

Nekaj se menijo, da naj bi imeli tudi v 1 SNL VAR.

errhec ::

Skomina je prav dosodil. Igralec je bistveno vplival na pot žoge, ki je letela proti golu.
Za zagovornike napake: če se igralec obrne z obrazom proti golu in razširi roke , ter ga žoga zadane v roko ni prekrška? Pač igralec ni videl kam leti žoga??
Izpadle so boljše ekipe zaradi lastnih napak.

VAR naj še malce izboljšajo, recimo da si po tekmi ogledajo posnetke "padavičarjev", kot je bil recimo dosojen prekršek Modriča, ob tem da se ga Modrič igralca ni niti dotaknil. (Prepoved 3h tekem...)

Sodniki ne dosojajo prekrškov v kazenskem prostoru, ker so igralci izredno nestabilni v tem prostoru.
dd

koyotee ::

oo7 je izjavil:

Nekaj se menijo, da naj bi imeli tudi v 1 SNL VAR.

To bo dvignilo vrednost igrišč vsaj za 50% ;((
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Mato989 ::

Kako to ni bil penal mi naj nekdo razloži... tip je skočil, in z ROKO preprečil pot žogi proti golu... aka, igral je golmana... če to ne bi bil gol, potem najbolje da vsi igralci v kazenskem se obrnejo stran in skočijo ker tako nikoli ne bi smela bit roka =)

Hoteli ste VAR, zdaj pa vam ni všeč lol... Če pa ne bi bilo VARa bi se pa MCU pizdil kje je VAR, ker to je kao 11 metrovka.

Pove pa to vse o tem VELE DOBREM PSGju... pa Mbappe pred golom sam in ni sposoben zadet itd... skratka Mbappe bo še moral dosti trenirat da bo lahko nadomestil Ronalda kjerkoli =)

Pa tudi VAR 11 metrovka na drugi tekmi in naprej Porto... pred Romo haha... smehi res.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

scipascapa ::

ni imel kaj skakat.

VaeVictis ::

Sicer sem velik navijač Manchester United-a, samo vseeno se mi je zdela zelo poceni enajstmetrovka.

Sicer pa dve zadevi ful sovražim, away goal pravilo in te čudne roke.

Oboje je sicer pomagalo United-u samo vseeno se mi zdita obe pravili butatsti.

Je pa zelo zanimivo, da večina igralcev (tudi Rio Ferdiand) pravi, da ni roka, vsi sodniki pa trdno trdijo, da je roka.

Tole pravillo bo treba IMHO še ornk razdelat.

Je pa res, da se je tukaj Kimpembe naredil večjega kakršen je in se obrnil s hrbtom proti golu in ker se je naredil večjega je roka in penal.

Glede VAR pri Roma:Porto je pa tako bedasta poteza Florenzi-ja za ta penal, da sploh ne morem verjeti, sicer je pa tega vlečenja med samo tekmo ogromno in se enkrat piska, drugič ne.

ps: Še tole, sam še sedaj ne morem verjeti, da je v Parizu United z zdesetkano enajsterico premagal PSG.

Zelo navdušen nad mladci United-a, pa tudi nad McTominay-om in Fred-om. Plus zelo vesel za debut Greenwod-a.

ps2: Tole je bil prva Rashford-ova enajstmetrovka za United in prvi klub v zgodovini CL, da je napredoval po tem, ko je izgubil na prvi tekmi doma z dvema ali več goli.

Zgodovina sprememb…

Pinturicchio ::

Ne vem kaj vam ni jasno. Nisem navijač (celo sovražim oboje) ne enih ne drugih, ampak roka je piskana pravilno. Je RES da je bila "nabita", ampak je bila od telesa in to je takoj 11-m brez nadaljne debate. Če bi bila roka ob telesu potem bi lahko debatirali naprej.

49106 ::

Nikoli v življenju ne bi piskal roke, razen ko gre za namerno igranje.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Truga ()

49106 je izjavil:

Nikoli v življenju ne bi piskal roke, razen ko gre za namerno igranje.

Zato pa nikol ne bos sodil tekmo nogometa v ligi prvakov med drugim

Logično, ker fuzbala sploh ne gledam več.

Zgodovina sprememb…

judoka ::

Ce se sodniki strinjajo, da je bila roka potem je vse ok. Lahko pa zamenjajo pravilo.

PSG pa postaja legenda v senzacionalnih preobratih. Na napacni strani seveda..

Linko ::

Zato pa je čas, da se vsaka roka piska. Roka je roka. Nenamerna, namerna - je roka.

Sedaj pa si lahko sodnik prosto po prešernu odloča če je roka ali ni.

Pravila morajo biti enostavno napisana.
Je ali ni roka. Vmesnih fint NI.

Ma kakšna roka ob telesu pa te finte.

Pinturicchio ::

Če bi včeraj v tem primeru bila roka ob telesu, 11m ne bi bila piskana.

Namerna sigurno ni bila, ker je bila z hrbta pa še v skoku.

Linko je izjavil:

Ne ne to je že prav, da roka ob telesu ni roka.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Gregex ::

Kar se mene tiče je to čisti penal. Roka ni bila v naravnem položaju in žoga je letela proti golu, textbook penalty. So pa ta pravila zelo dvomljivo napisana in gre v večini primerov za prosto sodniško presojo, včasih se piska, včasih ne. Sicer si je pa PSG sam kriv za izpad. Prvo tekmo zmagaš v gosteh 0:2 in na povratni podariš tekmecu 2 oz. kar vse tri gole in se potem nimaš kaj zgovarjat na penal. Pa še United je igral praktično s smrkavci, kar dela ta dosežek še toliko bolj impresiven in še bolj žalosten za PSG. A veste, kdo je peljal United naprej? Rdeč karton Pogbaja na prvi tekmi, ker on bi ta penal zastreljal. :D

Gregex je izjavil:

Roka ni bila v naravnem položaju in žoga je letela proti golu, textbook penalty.

V kakšnem pa je bila, če ne v naravnem?

Gregex je izjavil:

in žoga je letela proti golu, textbook penalty.

Meni se zdi, da bi letela čez gol.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: madviper ()

broken/link ::

kako ni bila v naravnem položaju? kaj pa je potemtakem naravni položaj?
itak da je bila v naravnem položaju. najprej laufaj 90min, po tem pa skoči v teku v zrak pa se medtem še obrni. pa ne kontroliraj rok. pa boš videl, kaj je naravni položaj.
je sodnik na BT sports lepo povedal, da so ta pravila pred sezono spreminjali in jih pilili in to je končni sodniški rezultat, Skominova odločitev pa povsem pravilna. sodniku je pa Ferdinand lepo povedal, da za nobenega nogometaša to ni penal, za vse sodnike pa je, in da je ta "prepad" med enimi in drugimi zaskrbljujoč.

Meni je to z naravnim položajem itak kar neki. Včasih so vsi razumeli, kaj je roka: če je bala od bližine nabita vate oz če imaš roko ob telesu ni roke, drgač je. In smo vsi razumeli, kdaj je roka in kdaj ne. Danes pa ...

in ja, očitno bo morala biti roka roka. ker bolj kot spreminjajo pravila, večjo štalo delajo.

je pa tudi res to, da ta roka nič ne zmanjšuje tega, kaj dela Ole z Unitedom. ob žrebu, ko je bil še Muri za krmilom, noben ni dajal Unitedu niti minimalnih možnosti. Ole pa dela res razliko.

Gregex ::

49106 je izjavil:

Gregex je izjavil:

Roka ni bila v naravnem položaju in žoga je letela proti golu, textbook penalty.

V kakšnem pa je bila, če ne v naravnem?

Gregex je izjavil:

in žoga je letela proti golu, textbook penalty.

Meni se zdi, da bi letela čez gol.

Pardon, mislil sem ob telesu, kar se v takih primerih odločilno šteje pri odločitvah. V preteklosti smo videli še hujše penale, kjer je roka bila bolj ob telesu in nastreljana iz pol metra, kjer je nemogoče, da bi igralec roko umaknil v desetinki sekunde, a je sodnik vseeno piskal penal. Kot pravim so pravila glede tega čudna in kakor se sodnik odloči na koncu obvelja. To da bi morda šla čez gol tu ne igra vloge, letela je v smeri gola in ne moremo z zagotovostjo trditi, kje bi končala.

Če še dodam. Podoben penal za Romo. Igralec Rome ga je potegnil za dres. Ali bi igralec Porta prišel do žoge v nasprotnem primeru? Ker podaja je bila kar močna je pa šla v njegovi smeri. Ne moremo z gotovostjo trditi in nikoli ne bomo izvedeli.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregex ()

Linko ::

oo7 je izjavil:

Namerna sigurno ni bila, ker je bila z hrbta pa še v skoku.

Linko je izjavil:

Ne ne to je že prav, da roka ob telesu ni roka.

kako da ni? roka je roka. Še tu se ne morete zmenit ali je ob telesu ali ni.

ROKA JE ROKA

Potem si v živem zidu še jajc ne bi mogli zaščitit če je vse roka.

Gambino ::

Čisti penal, bravo skomina in bravo MU!

oo7 je izjavil:

Potem si v živem zidu še jajc ne bi mogli zaščitit če je vse roka.

Tudi v takem primeru je kakšen sodnik že dosodil roko.

Zgodovina sprememb…

D3m ::

Tukaj imate posnetek.

Roka je bila pravilno dosojena.

https://twitter.com/btsportfootball/sta...

lp.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

Proslavljanje vredno 20k€.

Proslavljanje vredno 20k€.

:))

Vprašanje, je kaj bo sedaj z BM. Ponavadi je bil Real njihov krvnik.

BM kot Bayern Munchen? Saj iskreno povedano nimajo več tako strašne ekipe... takrat ko so jo pa imeli dejansko odlično pa jih je Real vozil scat 5:0 v skupnih ipd =)

Dejansko se mi zdi da bo prišlo zdaj obdobje ko ne bo več nobena ekipa tako dominirala, kot sta Barca in Real v teh prejšnjih letih.

Nov spor na potapljajoči se barki: Ramos v slačilnici nad Pereza

https://www.24ur.com/sport/nogomet/nov-...

Europska liga zdaj na SLO 2 Chelsea vs Kijev

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Europska liga zdaj na SLO 2 Chelsea vs Dinamo Kijev

Je pa Dinamo Zagreb minimalno premagal Benfico (1:0).

Pokomentiral je tudi senzacijo Ajaxa, ki je v osmini izločil aktualne prvake, nogometaše Real Madrida. "Nizozemci so storili točno to, kar so počeli na prvi tekmi, toda tam so si privoščili dve napaki, ki jih je Real kaznoval. Na povratni tekmi je bilo podobno, toda Real so spravili v težek položaj. V tekmo so šli z zavedanjem, da nimajo kaj izgubiti, pritisk je bil na strani Realovih nogometašev. Ko so zabili prvi gol, se je Real moral odzvati, zadel je dve vratnici, toda ko vidiš, da ti ne gre, pride pritisk, na drugi strani pa za druge to pomeni odločnost," je povedal Mourinho.

Pa Ajax je veliko naredil, da je dal ekipi teden počitka v lastni ligi.
Da se je bolje pripravil na eno tekmo. (mogoče, najbrž)

V torek in sredo.

Juventus-Atletico
Manch City-Schalke

Barcelona-Lyon
Bayern (M)-Liverpool

Francoski mediji pa zagotavljajo, da je želel Neymar obračunati s Skomino. Po pisanju spletne strani slovitega in vedno odlično obveščenega RMC (Radio Monte Carlo) se je želel poškodovani brazilski zvezdnik PSG-ja na vsak način prebiti do slačilnice in se 'pogovoriti' s s slovenskim sodnikom

https://ekipa.svet24.si/clanek/nogomet/...

Skomina se je sigurno na smrt bal Neymarya ta še predno bi kaj naredil bi že zasimuliral in ležal na tleh :))

Eh po eni strani je Zidane res neumen, ker se je vrnil.
Mislim, končal je s tretjo zaporedno zvezdico v CL. Da bo ponovil uspehe ni variante.

MostWanted ::

sej je reku da je v naslednjih sezonah bolj cilj la liga ki jo je najtežje osvojit.

Zgodovina sprememb…

r3dkv1c4 ::

BivšiUser2 je izjavil:

Edino kar so uspeli dobro naredit, da so našli zamenjavo za Navas-a, to pa je tudi to.

Njegova zamenjava ni niti N od Navasa....spet Perezova nesmiselna poteza.
Zidane je odšel ravno zaradi nestrinjanja s politiko nakupa igralcev....želel je Hazarda in še nekaj drugih ampak Fiorentino je želel prenoviti stadion.

Vazelin je izjavil:

Mislim, končal je s tretjo zaporedno zvezdico v CL. Da bo ponovil uspehe ni variante.

Seveda, če ti tako praviš, ki ne vidiš dlje od svojega nosu.

@M-power nehaj lepit linke od Ekipe, ker je to popolnoma neverodostojen medij.
Medij za kozlat, vsakič dobim drisko, ko nekdo omeni Ekipo.
Vsaka stvar ima svojo mejo.

You can ban me, but you can't shut me down!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r3dkv1c4 ()

oo7 je izjavil:

Pa kje ti najdeš te kanalizacijske medije......pojdi rajši nazaj igrice brskat.

r3dkv1c4 je izjavil:

oo7 je izjavil:

bomo vsi veseli alternativnih medijev

Vazelin je izjavil:

Ena stvar je jasna, pa četudi zaenkrat nihče ne govori naglas. Zidane je želel nekaj igralcev, ki jih Perez ni hotel kupit in posledično je Zidane ovidel, da nima možnosti za ustrezne zamenjave na sredini in konici, ki bi držale ritem tekem za lovljenje lovorik(najmanj pokal in la ligo, po možnosti pa kar vse možne;).
Perezova želja je, kot se za gradbinca spodobi, obnovitev stadiona.
No, kaj je sledilo vemo vsi.
Neizpodbitno dejstvo pa je, da je z nastopom v vlogi trenerja, Zidane dosegel dogovor, ki bo pripeljal Edena Hazarda in mogoče še Mbappeja na Bernabeu.

Če bi malo poznal zadeve, bi ovidel, da ima glede na razmere izpred prejšnjega tedna, Zidane na voljo ogromno neobremenjenega časa, da sestavi ekipo in preuči taktične zamisli, glede na sestavo, ki jo bo imel na voljo. Ni nujno, da bo igral enak sistem, kot s prejšno zasedbo, bomo videli.

Preostale tekme, ki sledijo v prvenstvu, bodo odličen trening za vrnitev samozavesti in obnovitev nekaterih vidno slabo pripravljenih nogometašev, za naslednjo sezono.

V Real je moral priti nekdo, ki ga navijači enostavno ljubijo, da v prvi vrsti s samo pojavo povrne zaupanje navijačev v vodstvo kluba.
Perez druge variante, da na naslednjih volitvah ostane na položaju, enostavno ni imel.
Potegnil je zasilno zavoro in poklical Zidana.

Tako je to, soforumaš Vazelin.

#halamadrid

Evo, ravno danes se je začela veselica.

https://www.goal.com/en/news/real-madri...

BivšiUser2 je izjavil:

r3dkv1c4 je izjavil:

oo7 je izjavil:

bomo vsi veseli alternativnih medijev

https://www.goal.com/en/news/full-contr...

za začetek......pa saj znaš vprašat strica, al' tut to ne😂

Zgodovina sprememb…

stric mi vrne :'( od strani, kot je marca

Zgodovina sprememb…

judoka ::

Neizpodbitno dejstvo pa je, da je z nastopom v vlogi trenerja, Zidane dosegel dogovor, ki bo pripeljal Edena Hazarda in mogoče še Mbappeja na Bernabeu.

Ne razumes besede dejstvo.

Chelsea ima transfer ban, kar pomeni da ne morejo kupovati/prodajati, torej ne morejo kupiti menjave za Hazarda. Res pa je, da je to zadnji vlak da za njega ujamejo konkretno vsoto, tako da...se zna zgodit.
Mbappe-ja pa ni sans da dobijo. Ce bo treba ga bodo Katarci zasuli z keshem, ki mu ga tudi Real ne bo dal.
Perez je za moje pojme kupoval cisto ok v preteklih letih. Pokupil je Španske in Brazilske talente, ki pa seveda rabijo cas. Nobena ekipa ne more zamenjat generacije, brez da bi se jim to poznalo na rezultatih.

Ampak Real fani so itak najbolj nestrpni in scrklani od vseh.

@judoka

Ne vem, a si res nepismen ali pa se delaš bedaka.

Brez možnosti nakupa Hazarda, Zidane ne bi sedel na trenerski stolček.

Vse bodo izpeljali v okviru fair-playa.
Ne boj se ti....na koncu boš razumel besedni sklop " neizpodbitno dejstvo"

Zgodovina sprememb…

««
22 / 71
»»