Forum » Kaj kupiti » Kindle paperwhite
Kindle paperwhite
smash ::
Razmišljam o nakupu tega ebralnika, pa me zanima naslednje:
- se splača vzeti 3G verzijo? je mogoče brskati po celem spletu ali samo po amazonu? je mogoče brskati po wikipedii oz. po čem vse? načeloma bi vse knjige naložil doma, bi bilo pa fajn imeti nonstop dostop do interneta li pa vsaj wikipedie
- je treba na kaj posebnega paziti pri nakupu? se splača preko amazon.de ali kje drugje, doma?
- se da brati v popolni temi ali je vseeno potreban luč?
- koliko časa zdrži baterija (wifi in 3g)? pri polni svetilnosti in pri povprečni.
- koliko je zadeva robustna? se zadeva takoj razbije, če ti pade po tleh? je ekran kakovosten?
- ali slovar dela samo če si priklopljen na net ali je to offline na aparatu?
- imate kak fajn link z kakšno zbirko slo knjig?
- na amazonu je trenutno znižan iz 130 na 109€..je to ugodno?
hvala in lp
- se splača vzeti 3G verzijo? je mogoče brskati po celem spletu ali samo po amazonu? je mogoče brskati po wikipedii oz. po čem vse? načeloma bi vse knjige naložil doma, bi bilo pa fajn imeti nonstop dostop do interneta li pa vsaj wikipedie
- je treba na kaj posebnega paziti pri nakupu? se splača preko amazon.de ali kje drugje, doma?
- se da brati v popolni temi ali je vseeno potreban luč?
- koliko časa zdrži baterija (wifi in 3g)? pri polni svetilnosti in pri povprečni.
- koliko je zadeva robustna? se zadeva takoj razbije, če ti pade po tleh? je ekran kakovosten?
- ali slovar dela samo če si priklopljen na net ali je to offline na aparatu?
- imate kak fajn link z kakšno zbirko slo knjig?
- na amazonu je trenutno znižan iz 130 na 109€..je to ugodno?
hvala in lp
- zaklenil: Mavrik ()
Fave ::
Jaz imam 3G verzijo in sem zelo zadovoljen. Brskati se da bolj ko ne po celem spletu, je pa zabeven črno-bel "internet" :) Zraven si kupi še ovitek, to se mi zdi skoraj nujno. V popolni temi komot bereš, prav tako na soncu. O bateriji ti težko rečem, ker imam večino časa na flight mode, ampak meni se zdi, da traja celo večnost.
My mind's a hyper tool that fixes everything.
radmannsdorf ::
smash, zakaj odpiraš novo temo, če že obstaja? v obstoječi, bi na večino tvojih vprašanj že dobil odgovore.
smash ::
sem premaknil v staro temo - če bi si kdo vzel čas in odgovoril na ta vprašanja, bi mu bil zelo hvaležen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon Kindle (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Kaj kupiti | 332330 (9919) | Furbo |
» | Moto G (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 165167 (55713) | c00L3r |
» | Izšel novi Kindle Paperwhite (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 23474 (16531) | ales85 |
» | Dodatna osvetlitev pri gledanju v zaslon ali ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5334 (4704) | Pyr0Beast |
» | Amazon Kindle (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 7170 (5823) | JayKay |