Forum » Pomoč in nasveti » Outlook Express odpovedal poslušnost :-(
Outlook Express odpovedal poslušnost :-(
iso2000 ::
Sem pobiral pošto z neta in ko sem hotel eno sporočilo odpreti, je program zamrznil. Pomagal je samo reset računala. Sedaj ga ne morem več zagnati in samo gledam naslovno okno, nato pa s pomočjo ctrl+alt+del izvem, da se program ne odziva in ga zaprem. Ok, si mislim in zaženem Outlook-a, Ta se mi naloži, vendar ne morem nastavljat "poštnih raćunov" - sporoči napako v registru oz. napaka pri instalaciji otlooka. Potem odinstaliram oulook express, oz. se vrnem na verzijo 5.0 - prej je bil 6.0. Ker so to win 98 se outlooka sploh ne da odinstalirat iz sistema - vsaj ne pod remove programs. Kakšne ideje? Sedaj bom poskusil na novo naložit cel office in outlook-a 6.0. Morda še enkrat čez instalacijo win98. Ali pa bi morda naredil upgrade na win XP Home Edition (te imam pač licenčne)? Office je pa 2000 Small bussines.
LP
LP
Jst ::
Sicer ne poznam rešitve za tvoj problem, imam pa tudi sam en problem! Uporabljam outlook express od IE6 kompleta. OS je w2k sp3. Rad bi exporatal vse račune, maile in address book vendar ne dela! Vsakič mi sporoči napako: An Error occurred while initializing MAPI.
Upam da nama bo kdo pomagal...
Upam da nama bo kdo pomagal...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | outlook expres slovensčinaOddelek: Programska oprema | 6393 (5963) | flukturr |
» | Advanced user anketa [REZULTATI OBJAVLJENI] (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 15580 (10662) | Eru |
» | Sporočila so izpraznjena!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1295 (1125) | MadMax |
» | Kupujem OFFICEOddelek: Programska oprema | 2357 (1798) | LIPSI |
» | Win2000 in sumnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1913 (1817) | Loki |