» »

Sporočila so izpraznjena!

Sporočila so izpraznjena!

integra ::

Če je ta problem že kdaj bil razjasnjen se opravičujem :( , ampak nisem našel teme pri kateri bi govorili o tem. Torej imam problem, ki ga ne znam rešiti in preden se poslužim zadnje možnosti-formatiranja, raje prašam za pomoč še vas guruje.
Pred nekaj dnevi so se mi vsa sporočila iz inboxa zbrisala, oz. zbrisala se je njihova vsebina. Poleg tega je prazno vsako sporočilo, ki ga dobim na novo.( tudi če je kaj v priponko, je sedaj prazno.)Se pravi sporočilo dobim in tudi vidim od koga, vendar je vsebina prazna. Virus ni, ker sem z Nortonom 2004 in vsemi popravki pregledal(ali pač), stalno je vklopljen firewall, nihče ni česa brisal ali drugače nastavljal. Ponovno sem si namestil Office, pa nič ne pomaga.Gre pa za Windowse XP.Sporočila niso prazna zaradi tega, ker bi Norton zaznal virus v njih, ker je vedno sporočil, da je zaznal virus in da je vsebino zbrisal(če je slučajno prišlo tako sporočilo).
Evo če kdo ve kje tiči rešitev problema, bi bil zelo vesel če bi mi povedal.:))

Lp Anže

cegu ::

nevem problema. rečem pa lahko samo, da ne uporablej nekaj časa outlooka (ali katerega koli programčka) ampak pojdi emaile gledat na spletno stran.

Skrat ::

A uporablas Outlook ali Outlook Express??

Ce imas cel Outlook, a lahko izvozis maile v pst? Koliko je velik ta pst? A ga morda lahko potem odpres in vidis maile? (obvezno mu daj drugo ime!)

Ali uporabljas pop3 ali imap za sprejemanje poste?
Free software is a matter of liberty, not price.

MadMax ::

Outlook Express, dbx fajli niso prazni (velikost taka kot mora bit, par 100 mega), oba protokola + hotmailov acc.

PCCillin, PestPatrol, updejtano, nič našlo.

Torej.... rešitev?

Skrat ::

MadMax == integra ???

Lahko ti samo povem kaj ti bodo rekli, ce bos klical na MS Support:

"Kupite si Office in zacnite uporabljati Outlook" >:D

Pa ne da imam v tem primeru kaj proti MS. Outlook Express je eno veliko sranje in to priznavajo tudi sami na MS. Pac zadeva ni namenjena resni rabi ampak domacemu igrackanju. Za resno delo je Outlook. To je njihova filozofija.

Ce imas Office in Outlook zinstaliran bi ti predlagal, da odpres Outlook in ga poskusis prepricat,da ti importa maile iz Expressa. Morda mu pa rata.

Nocem te strasit, ampak tvoj problem je baje zelo pogost in je v vecini primerov neresljiv :(
Free software is a matter of liberty, not price.

Skrat:
Ne, nism integra, mam pa identičen problem, pojavil kakšne 3 dni nazaj. Nič novega inštalirano, nič posebnega... Rač. je itak prižgan 24/7.
Pa se ve vsaj kaj je vzrok, ali gre le za MS muhavost?
Huh... No ja, bom probal še malo raziskat.

Anyway, tnx za odgovor.

Če pa še kdo kaj ve o tej temi, pa kar pogumno ;)

Samson ::

Baje pomaga naslednje:
Start/run -------------> vpisi sledece, + OK
regsvr32 inetcomm.dll

Upam da zaleze....Sam sicer nisem imel opravkov s temle, ampak sme nekje na forumu zasledil. Pa system restore za kaksen dan-dva nazaj preverjeno dela ( a ne, MadMax?)
:O)
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

jernej2 ::

MadMax..hvala za usmerjanje. Sem prevec povrsno pogledu, sem iskal temo pod Outlook.. Stvar sem tudi jst ze pregledal zadevo po forumih in nisem nikjer zasledil nic enakega (nekje sem zasledil da bi lahko bil kriv norton antivirus)...Je pa zadeva zanimiva ker zgleda da se je to pojavilo čez ta vikend več uporabnikom naenkrat. A je možno da gre za kakšen še nepojasnjen napad ali virus, ki še ni bil razrešen?

Le za info:
Danes se je zadeva ponovila, regsvr32 inetcomm.dll pomagal 8-)
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Outlook Express: samo headerji, prazna vsebina

Oddelek: Programska oprema
121480 (1348) SasoS
»

Outlook Express

12974 (897) Kowy
»

Outlook express>>>problem

131297 (1064) kinimod5
»

outlook express - težave

Oddelek: Omrežja in internet
71247 (1166) Matri[X]
»

OE je onemogočil dostop do nevarnih prilog??

Oddelek: Pomoč in nasveti
71924 (1820) Law_Enforcer

Več podobnih tem