Forum » Pomoč in nasveti » kam shraniti na varno
kam shraniti na varno
heero ::
kam lahno shranim 70 GB muzike da tudi ce se formatira sistem da ostane sem imel na drugi particiji ampak mi cez cas zacne unicevat datoteke ( jih program za muziko ne zazna vec) , kam bi lahko se dal - na cd , usb ?
black ice ::
Na magnetni trak. Najbolj varno.
Šalo na stran. Si prepričan, da ti disk ne crkuje ali imaš kakšne druge težave z računalnikom?
Šalo na stran. Si prepričan, da ti disk ne crkuje ali imaš kakšne druge težave z računalnikom?
Heisenberg ::
https://mega.co.nz/#start
www.dropbox.com
MS ima tudi cloud storitve itd itd
Drugače si daj v PC drugi fizični disk + cloud pa maš že kar sigurno varno
www.dropbox.com
MS ima tudi cloud storitve itd itd
Drugače si daj v PC drugi fizični disk + cloud pa maš že kar sigurno varno
heero ::
black ice : ne ne crkuje nic ni narobe z njim mam particijo 320gb in bitlocker (je mogoce tu problem?)
hojnikb : mislim da je to se najbolje kaksen manjsi zunanji trdi disk in ga lahko prenasam iz pc v radio ali na tv ker pa sem bolj slab z denarjem za ta mesec iscem kaksno resitev brez vlaganja denarja
hojnikb : mislim da je to se najbolje kaksen manjsi zunanji trdi disk in ga lahko prenasam iz pc v radio ali na tv ker pa sem bolj slab z denarjem za ta mesec iscem kaksno resitev brez vlaganja denarja
cen1 ::
1. Kupiš prenosni disk
2. Skydrive ima trenutno 25GB, Google drive 30GB, Mega pa 50GB .. narediš 2-3 račune in maš dovolj
2. Skydrive ima trenutno 25GB, Google drive 30GB, Mega pa 50GB .. narediš 2-3 račune in maš dovolj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GOOGLE CHROMEOddelek: Pomoč in nasveti | 842 (776) | h25 |
» | Amazon zelo pocenil shrambo v oblakuOddelek: Novice / Ostale najave | 15183 (10150) | Mr_Globus |
» | Arhiviranje podatkov (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9099 (8121) | joker16_7 |
» | Računalnik se zažene, vendar ne pride v Windowse..Oddelek: Pomoč in nasveti | 3359 (3166) | bibykaaa |
» | RAID, da/ne?Oddelek: Strojna oprema | 1877 (1427) | Supervisor |