Forum » Pomoč in nasveti » Nakup prenosnika
Nakup prenosnika
aaads ::
Zdravo vsem, ki boste brali... Zanimam se za nakup prenosnika. Obračam se na ta forum, ker se mi zdi zelo vredu, pa vedno ste mi pomagali in sem vedno bil zadovoljen z rešitvami in predlogi. Torej kaj me zanima...rabim prenosnik, ne najboljšega in tudi ne najslabšega, rabil bi ga večinoma za internet, ker delam v tujini in bi kontaktiral preko interneta z domačimi (video klici in te fore...). Ne igram igric, mogoče tu in tam kak film ampak tudi filmov nisem gledal že dolgo...V bistvu rabim najbolj za internet (socialna omrežja kdaj pa kdaj). Tako da kake hude mašine ne rabim, ampak ne želim da mi šteka kot moja trenutna mašina (stara). Hočem da dela hitro, mogoče kak programček za risanje, kot AvtoCad in podobni, če bom rabil v prihodnosti...
Kaj mi predlagate? Verjetno je bolje da vzamem 17 ekran kot 15 ne? Pa malo več spomina in dober procesor? Hvala za zdaj.
Kaj mi predlagate? Verjetno je bolje da vzamem 17 ekran kot 15 ne? Pa malo več spomina in dober procesor? Hvala za zdaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lanska prodaja računalnikov katastrofalna, še zlasti v Evropi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 27633 (22508) | D3m |
» | Po treh letih rast prodaje računalnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 21645 (16715) | trnvpeti |
» | Chromebook Pixel je resničen (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 22734 (18629) | Unknown_001 |
» | prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 2490 (1822) | drzni86 |
» | nov racunalnik po komponentahOddelek: Kaj kupiti | 2732 (2096) | dela |