Forum » Mobilne tehnologije » Menjava telefona
Menjava telefona
Margecan ::
Pozdravljeni
Včeraj sem pri mobitelu oz telekomu kupil nov telefona na 24 obrokov.Pa me zanima ali je možno telefon menjat za kateriga drugiga,ker z tem kaj sem ga kupil sem precej razočaran in ga nemislim gledat niti dneva več kaj šele 2 leti :).Prosim za pomoč
Včeraj sem pri mobitelu oz telekomu kupil nov telefona na 24 obrokov.Pa me zanima ali je možno telefon menjat za kateriga drugiga,ker z tem kaj sem ga kupil sem precej razočaran in ga nemislim gledat niti dneva več kaj šele 2 leti :).Prosim za pomoč
Samson ::
Ko ga enkrat kupis in se zavezes je mozno samo prodaja na bolhi in nakup drugega. Zal.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Margecan ::
Sem se že pozanimal,ter klical na telekomov center.In kot si sam omenil menjava ni možna..hvala za odgovor
Kupil sem lg g flex..če koga zanima
Kupil sem lg g flex..če koga zanima
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Margecan ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počen zaslon, kako do podatkov (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14903 (5165) | Daniel |
» | Prepočasen prenos mobilnih podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 1201 (960) | Pilzo |
» | Kupil Kaljeno steklo, ki je ob namestitvi počilo - Reklamacija?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1198 (1070) | niko111 |
» | Zamenjava izdelka - nujno bi rabil pomoč (simobil - toptime)Oddelek: Mobilne tehnologije | 3555 (2559) | berlusconi |
» | Nokia N95 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1705 (1480) | El Nino |