Forum » Pomoč in nasveti » Prepočasen prenos mobilnih podatkov
Prepočasen prenos mobilnih podatkov
Pilzo ::
Živjo. Kupil sem nov Samsung galaxy S3 GT 19305 pa mi prenos mobilnih podatkov ne pride nad Edge. Imam sicer BOB, pa vem da majo pipco odprto do 7,2mbit/sek, kar bi načeloma moral poment H+. Sicer, če dam SIM v drug telefon - galaxy ACE oz. huaweii ascend p7/p8(ne vem točno ker model)- dobim H+, samo na S3 pa ne. Sprobal sem že vse omrežne načine, od samo GSM pa do LTE/WCDMA/GSM. Tud resetirat sem probal po spremembi vsakega od omrežnih načinov pa je vedno znova E pokazal. V klicnem centru mi tud ne znajo pomagat. Gladal sem si katere networke od 2g,3g,4g LTE podpira samo se na spoznam na to - je možno da telefon pač ne podpira tazga networka da bi lahko imel H+ ???
zee ::
V klicnem centru mi tud ne znajo pomagat. Gladal sem si katere networke od 2g,3g,4g LTE podpira samo se na spoznam na to - je možno da telefon pač ne podpira tazga networka da bi lahko imel H+ ???
Seveda.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Pilzo ::
S3 podpira max hspa pas 3g omrezja in ne hspa+
kot sm rekel. ne spoznam se na to ampak se mi zdi da podpira
http://www.samsung.com/africa_en/consum...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach mobilno omrezje, kako ste zadovoljni? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 32214 (5560) | link_up |
» | Telemach mobilna telefonija (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 176466 (32674) | neosonic |
» | 4G ne podpira 3G omrežja?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2362 (2246) | MacGyver141 |
» | LTE (4G) @ Mobitel (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 30200 (21935) | GTX970 |
» | LTE - da ali ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14890 (12721) | celada |