Forum » Pomoč in nasveti » Nokia N95 problem
Nokia N95 problem
roky999 ::
no torej kupil sem nokio n95-1 rm-159 in sem kmalu po nakupu opzail težavo. no če počeš z njo kaj bol zahtevnega se resetira(npr kakšna 3d igrica ali pa čitalec črtnih kod, zgodi se tudi da med pregledom videa) telefon se pač ugasne in sam na novo prižgre in dela potem normalno dokler se čez čas ne resetira . če ga uporablaš normalno (v pripravlenosti klicanje sms) pa dela bp kaj bi lahklo bilo to?
če tema ne spada sem naj moderatorji prestavijo
hvala
če tema ne spada sem naj moderatorji prestavijo
hvala
Rok
ja sj updato sm jo, mislm jo je že prejšn lastnik zto zj nevem kak je pa prj delala. glede servisa imam pa težavo ker nimam potrjenega garanciskega lista..:S
Rok
naložen je firmware : V21.0.016
zanima me pa tut če je možno d se pač naloži gor nazaj firmware ki je bil prej (downgrade)
zanima me pa tut če je možno d se pač naloži gor nazaj firmware ki je bil prej (downgrade)
Rok
nejc46 ::
Meni pa je moja nokia n95 padla na tla in imam različne "fleke" na ekranu in počil mi je ekran na notranjem zaslonu =/.se bi dalo kai nardit ?
LP.
LP.
Reaper ::
ta ekran en bo OK ker ne paše na navadno Nokio N95. Imam obe navadno in 8GB in je od N95 8GB ekran večji tako da ne bo šel v ohišje od navadne N95-ke
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia n95 ali kaj druga?Oddelek: Mobilne tehnologije | 5214 (3070) | alexa-lol |
» | Nokia n95 8GB verzija (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14629 (2763) | gasperxp |
» | n95 - vzdržljivost baterije (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 8733 (5624) | PrimozR |
» | nokia n 95 acellometer , shake me , rotate meOddelek: Mobilne tehnologije | 2370 (1889) | Good Guy |
» | nokia n95 ali n95 8gOddelek: Mobilne tehnologije | 2427 (1928) | ;-) |