Forum » Slo-Tech » slo-tech majice
slo-tech majice
pingec ::
zanima me, ker sm vidu da ste se neki časa nazaj menli za slo-tech majce pa me zanima ce se ji še da dobit
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
Switch ::
Tudi jaz bi si privoščil kakšno majico (moj predlog je, da na majico kar natisnete ozadje "kura"). Tako, za košarko špilat ipd
V-i-p ::
V uradnem design-u ni kure, tako da dvomim, da bodo bwane za to...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Baja ::
Kolko se jaz spomnim je bila neka limited serija, da so jih prodali že prej, preden so spoh znali kaj bo gor.
frenk ::
Sj se loh anketa razpiše in da gor različne dizajne majic poj se jih da pa nardit. Pa če se jih za vsak dizajn odloč velik se loh različne nardi. Vrjetn so tastare sprane pa tud kr nekj novih članov je.
No zdej je pa sam še tiste k so to že delal mau uprašat. bi blo fajn če bi se kšn u temo vkluču od unih.
Gandalfar ::
Majice definitivno bodo :)
Zdaj tece Teleinfos in sploh ni casa, na faksu so spet izpiti oz. kolokviji medtem, ko se nekateri drugi pripravljamo na maturo.
Toda tudi mi si jih zelimo priblizno tako zelo kot vi in so definitivno nekje visoko na TODO listi :]
Zdaj tece Teleinfos in sploh ni casa, na faksu so spet izpiti oz. kolokviji medtem, ko se nekateri drugi pripravljamo na maturo.
Toda tudi mi si jih zelimo priblizno tako zelo kot vi in so definitivno nekje visoko na TODO listi :]
TomazXX ::
Na to vprasanje se da odgvoriti pa samo z enim odgovorom: "bo ko bo"
Look on tha bright side! It couldn't get worse than this....
ej djte raj kšne ultra rame nardit namest majc, al pa kšn drug hardver...JOKE...sj majce so ql
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mama mi je uničila...Oddelek: Loža | 2188 (1172) | Pyr0Beast |
» | Ona - on - mi daš številko? ;) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 10256 (6448) | vrtnyka |
» | Kdaj bodo SLO TECH majice? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 6045 (5358) | blue96 |
» | vsi mahnjeni na slo-tech (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 8307 (7036) | luni |
» | Kyro IIOddelek: Novice / Grafične kartice | 2089 (2089) | undefined |