Forum » Pomoč in nasveti » Problem z SDkartico na SG3 !?
Problem z SDkartico na SG3 !?
Heisenberg ::
Prosim za pomoč, pri kopiranju podatkov na računalnik iz telefona Samsung Galaxy S3 - SD kartice na PC je prišlo do napake.
Po tem na telefonu ne zaznava kartice - vedno piše da je odstranjena ali pa da jo je potrebno formatirati - ko kliknem, da naj formatira se ne zgodi nič.
Zanimivo pa je da slike pa še vedno shranjuje na SD in tudi aplikacije, ki so na SD ali imajo tam shrambo delujejo!
Normalno mi jo tudi zazna ES File Explorer, ne zazna jo pa Windows, kadar pa že pa napiše da je drive prazen - dodeli mu pa črko!
Preizkusil sem že malo morje aplikacij iz PlayStore pa nič ni pomagalo...
Naložen pa imam Synogenmod.
Najlažje bi bilo če bi imel možnost da bi podatke skopidal nekam pa formatiral, samo kako?
Ideje prosim ?!
Po tem na telefonu ne zaznava kartice - vedno piše da je odstranjena ali pa da jo je potrebno formatirati - ko kliknem, da naj formatira se ne zgodi nič.
Zanimivo pa je da slike pa še vedno shranjuje na SD in tudi aplikacije, ki so na SD ali imajo tam shrambo delujejo!
Normalno mi jo tudi zazna ES File Explorer, ne zazna jo pa Windows, kadar pa že pa napiše da je drive prazen - dodeli mu pa črko!
Preizkusil sem že malo morje aplikacij iz PlayStore pa nič ni pomagalo...
Naložen pa imam Synogenmod.
Najlažje bi bilo če bi imel možnost da bi podatke skopidal nekam pa formatiral, samo kako?
Ideje prosim ?!
Heisenberg ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezplačna nadgradnja na Windows 10 še vedno mogoča (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 25572 (15430) | floyd1 |
» | Lenovo ideapad 110 gonilnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1917 (1596) | mtosev |
» | Steam za Linux potrjen, prva igra bo Left4Dead 2 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Igre | 51184 (44159) | Nummy |
» | Android - uvod za novince? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20253 (14564) | Jst |
» | explorer.exe se ne odziva. (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14195 (13533) | SomeoneLOVEU |