» »

Nakup prednjega obroča z pesto za kolo

Nakup prednjega obroča z pesto za kolo

Velki ::

Ker sam nimam živcev za tuning koles in z kolesarskimi trgovinami nimam preveč dobrih izkušenj sem se odločil da nabavim kar celotno prednje kolo skupaj z pesto. Glede na to da je tu kar nekaj pridnih kolesarjev je najbolje da se obrnem na vas za nasvet.
Torej rabim prednje kolo mere 700C (saj to je prava dimenzija za gume 700x23C?). Ker na Slovenskih spletnih trgovinah ne dobim nikjer obroča z pesto za nizko ceno (sezonski kolesar z starim kolesom) sem na amazonu izbrskal naslednjo ponudbo:
http://www.amazon.co.uk/Wilkinson-Narro...
Če mislite da je boljše da kupim kako drugo varianto mi prosim svetujte, pravtako me zanima če je pri nakupu tega obroča pomembna le dimenzija gume ali so tudi dimenzije peste različne na različnih kolesih?

SkIDiver ::

Pejd v prvo kolesarsko štacuno pa povej, da rabiš prednjo feltno s pestom za čim manj EUR oz kakaršnekoli so že tvoje zahteve. Verjetno rabiš 28 col feltno kar lahko dobiš tud na bolhi npr.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: SkIDiver ()

erkgheoruugh ::

Jaz imam eno novo nerabljeno (mi je ostalo, ker sem uporabil samo zadnji obroč). Mislim, da je Shimano wh-500. Če te zanima mi piši ZS.

ToniT ::

Za zgornjo cifro dobiš pri Velo vse. Razen če želiš kaj posebnega.

Alessio983 ::

Zdravo

Js pa imam eno drugo vprašanje. Kupil sem novo kolo v rangu 800€ . Sestavljenega pripeljem domov in vse je ok. Ko pa sem se peljal na prvo turo pa opazim loker na sprednjem kolesu. Disk ne opletal ampak samo kolo. To mi more prodajalec brez prerekanja verjetno odpraviti?

mr1two ::

Običajno ja, ker si s tem zagotovijo, da jih boš še obiskal.
Uporaba troblje v avtu povzroči krčenje možganov.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero kolo (strani: 1 2 3 494 95 96 97 )

Oddelek: Šport
4840719230 (935) stratosD
»

E-kolo uporabniške izkušnje

Oddelek: Šport
2814955 (8852) Vesolje
»

Kolo - zadnja feltna kaput

Oddelek: Loža
193682 (3336) K0K0
»

Rihtanje ~30 let starga pecikla

Oddelek: Loža
302349 (1799) Keyser Soze

Več podobnih tem