Forum » Strojna oprema » Problem z miško
Problem z miško
šajtrga ::
LP
Imam miško Logitech MX 518 priklopljeno na USB razdelilec.
Pred časom se mi je začel pojavljati čuden problem
Ko igram igro ali pa preprosto brskam bo spletu mi zbije DPI za 1x ki ga imam narejeno na miški ter občasno zamrzne
ter se sploh ne premakne nikamor. Kabel ni poškodovan tudi miš ni.
Preko huba jo imam priklopljenega že več let ... v čem je point da je sedaj začela tako zajebavati?
Imam miško Logitech MX 518 priklopljeno na USB razdelilec.
Pred časom se mi je začel pojavljati čuden problem
Ko igram igro ali pa preprosto brskam bo spletu mi zbije DPI za 1x ki ga imam narejeno na miški ter občasno zamrzne
ter se sploh ne premakne nikamor. Kabel ni poškodovan tudi miš ni.
Preko huba jo imam priklopljenega že več let ... v čem je point da je sedaj začela tako zajebavati?
legice ::
lahko da ti je hub šel po gobe.
meni je prav tako vse normalno delovalo in potem je začelo metati ven, slabo prenašati podatke in podobne reči.
priklopi direktno v usb na matični in če ti tam dela normalno, potem imaš odgovor=)
meni je prav tako vse normalno delovalo in potem je začelo metati ven, slabo prenašati podatke in podobne reči.
priklopi direktno v usb na matični in če ti tam dela normalno, potem imaš odgovor=)
Prekopu vrt in našu Bin Ladna
šajtrga ::
Če priklopim na matično je isto.
Sedaj deluje par dni normalno tak da še sam ne vem kaj bi lahko bilo ... sumim pa certifikat za banko ki ga imam na USBju
Sedaj deluje par dni normalno tak da še sam ne vem kaj bi lahko bilo ... sumim pa certifikat za banko ki ga imam na USBju
impre ::
Si sposodim malce temo.
Imam komplet miško in tipkovnico Trust MaxTrack in pred kratkim se mi je nehala odzivati miška, tipkovnica pa deluje normalno. Baterija je polna, lučka na miški sveti, odziva pa ni.
Ima mogoče kdo idejo kaj v miški je odpovedalo?
Hvala.
Imam komplet miško in tipkovnico Trust MaxTrack in pred kratkim se mi je nehala odzivati miška, tipkovnica pa deluje normalno. Baterija je polna, lučka na miški sveti, odziva pa ni.
Ima mogoče kdo idejo kaj v miški je odpovedalo?
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 postane popolnoma neodziven ob priklopu miškeOddelek: Pomoč in nasveti | 2512 (2286) | SLO_Matej |
» | USB.ji ne delajo. nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1462 (1219) | celebro |
» | Računalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 4418 (4171) | hudychk |
» | Dobesedno cudni stvari ???Oddelek: Strojna oprema | 2585 (1451) | *ziga* |
» | Novosti na področju računalniških mišk (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10041 (7350) | Nejc Pintar |