Forum » Strojna oprema » Računalnik se čudno obnaša
Računalnik se čudno obnaša
jaxi ::
Serbus
Mam en problem, pa ne vem, kaj je krivo.
Po daljšem delovanju kište pade napetost na dvanajstih V za več kot 1 V, nakar mi Asus PC probe javi napako, in istočasno prikaže temperaturo na mami plati tam okrog 50, celo 66 stopinj. Ventilator na procesorju pa naj bi se vrtel celo s 1600 obrati, kar sploh ni možno, saj ma najnižje lahk sam 2100. Kaj je narobe, a bi neso napajalnik v trgovino, al plato???
Napajalnik je neki 300W noname, plata pa A7V8X...
Mam en problem, pa ne vem, kaj je krivo.
Po daljšem delovanju kište pade napetost na dvanajstih V za več kot 1 V, nakar mi Asus PC probe javi napako, in istočasno prikaže temperaturo na mami plati tam okrog 50, celo 66 stopinj. Ventilator na procesorju pa naj bi se vrtel celo s 1600 obrati, kar sploh ni možno, saj ma najnižje lahk sam 2100. Kaj je narobe, a bi neso napajalnik v trgovino, al plato???
Napajalnik je neki 300W noname, plata pa A7V8X...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Opozorilo o napajanju ?! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5331 (4240) | Duhec |
» | Mrtev Opteron uzel še drugega Opterona? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4194 (2823) | VASkO |
» | Moj napajalik je raketa (=zakaj je napajalnik crknu)Oddelek: Strojna oprema | 1552 (1195) | Azrael |
» | Pokadilo plato ABIT BH6 - zakaj?Oddelek: Strojna oprema | 1744 (1268) | Gre^gor |
» | nic ne dela!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1606 (1427) | Binji |