Forum » Pomoč in nasveti » nic ne dela!
nic ne dela!
Binji ::
Imam KT7RAID in Duron 700MHz. Lepo vse priklopim in zalaufam. Ventilator na plati se 2x zavrti in crkne, isto napajalnik. Monitor pa se uzge. Kaj je to lahko posledica tega, da sem procesor malce okrusil? Plata bi pa mogla delat, je pa bila 2 tedna ze v skatli.
Imam pa Big Tower ohisje in sem zraven dobil neka 2 plasticna kosa (cca30x15cm), ki da jih moras nekam zasraufat. Kam??
Imam pa Big Tower ohisje in sem zraven dobil neka 2 plasticna kosa (cca30x15cm), ki da jih moras nekam zasraufat. Kam??
MadMax ::
Odg. na drugi del: verjetno si pr PCX vzel Codegen CAT 7001. Ce je temu tako, pol je tisto, kar gledas kot NLP zelo uporabno na dnu skatle v obliki nogic.
HC-B04 pravzaprav;) Ima pa v sredini ko en kljuc (okrogel z 2 nogicami - kaj za plato podpret? Drugace pa so za plato sraufi in vse).
MadMax ::
Tisti "kljuc" iztrgas iz noge in je uporaben za "zaklenit" nogo na ohisje. Malo poglej, kje je "kljucavnica", v katero pase
Pregledal celo ohisje pa ne najdem nic;). Kaj je mozno, da ne dela plata, itd.. ker je proc unicen?
||_^_|| ::
prever vse kable pa kartice pa rame, pa če to štima dej proc vn pa nazaj not, če pa še kr nedela, pol si pa od enga frenda procesor sposod pa sprobi stvar. Če pol dela pol je procesor kaput.
Hm... danes sem zamenjal cooler (zdaj mam Vulcanota2),przgal in je delalo! DOH! Pol prklopu se diske ni vec delalo! Pol vse odklopu in spet priklopu pa dela. Jst teh compov ne bom nikdar zastopu
Samson ::
Si preprican, da je kabel za disk(e) prav obrnjen......
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Huey P ::
Po moje je napajalnik preslab!!!
Daj napiši kaj vse imaš v PCju. Od napajalnika (kolko Wattov) do diskov, skratka vse.
Aha pa še eno vprašanje; a se ti monitor šteka v napajalnik al v vtičnico v hiši...??
Daj napiši kaj vse imaš v PCju. Od napajalnika (kolko Wattov) do diskov, skratka vse.
Aha pa še eno vprašanje; a se ti monitor šteka v napajalnik al v vtičnico v hiši...??
..::DOOM III: The Legacy::..
Jah sej zdej dela. Se zmer pa ne vem zakaj se mi zalaufa graficna samo pri vsakem drugem zagonu (V3 2000 na PCI) in nikoli ce pridem iz BIOSA (morm vseskup ugasnt in spet prizgat). Imam pa cdrom, cdrw, disk, disketnik. Napajalnik je 235W.
Graficna zdej dela - dal v BIOSu VGA snoop ali neki tazga. Dela pa tudi zdej, mi je pa tudi na prejsnjem compu ku sm mel 230W napajalnik. Al so Abitke tko pozresne glede tega?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 3461 (3094) | Fif55 |
» | Kaj sem naredil? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5513 (4229) | Timmah |
» | SCSI diskOddelek: Strojna oprema | 1760 (1559) | stromar |
» | ne zazene niti do BIOSA ?!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1223 (1061) | Azrael |
» | HOT fires na napajalnikiOddelek: Strojna oprema | 1050 (969) | Pyr0Beast |