Forum » Loža » Withdraw money from Paypal
Withdraw money from Paypal
cegu ::
Zdravo.
Zanima me, če je že kdo poskusil prenesti denar s Paypala na kartico. Rad bi poskusil z Abanko, na kartico Visa Electron.
Na Paypalu imam denar v dolarjih, ne vem pa kaj se zgodi, če želim dolarje položiti na našo banko. Se pretvroba zgodi avtomatsko, se zgodi pri Paypalu, se zgodi pri banki, je lahko transakcija zavrnjena?
LP
Zanima me, če je že kdo poskusil prenesti denar s Paypala na kartico. Rad bi poskusil z Abanko, na kartico Visa Electron.
Na Paypalu imam denar v dolarjih, ne vem pa kaj se zgodi, če želim dolarje položiti na našo banko. Se pretvroba zgodi avtomatsko, se zgodi pri Paypalu, se zgodi pri banki, je lahko transakcija zavrnjena?
LP
s6c-gEL ::
Rad bi poskusil z Abanko, na kartico Visa Electron.
Deluje.
Na Paypalu imam denar v dolarjih, ne vem pa kaj se zgodi, če želim dolarje položiti na našo banko.
Na Abanka trr dobiš eur, po bankinem tečaju.
radmannsdorf ::
tolk? ja kera banka pa je to? jaz še nikoli nisem čakal več kot 4 dni recimo, če je bil vikend vmes. pa sem naredil withdraw že ene 20x.
#000000 ::
A banka, no res je pri meni je bil vedno vikend ali praznik vmes, ampak paypal ti sporoči da bo denar na voljo v 2-4 delovnih dneh.
koyotee ::
Pa poberejo ti 2%, če se prov spomnem
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
koyotee ::
2€, my bad
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 73 74 75 76 )Oddelek: Loža | 769577 (2983) | Buggy |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 137546 (17510) | igi82m |
» | Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 109377 (36424) | PINki |
» | Paypal, Visa Electron (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14131 (6402) | Hajznberg |
» | kako plačati (paypal)Oddelek: Pomoč in nasveti | 14058 (12268) | bluefish |