Forum » Pomoč in nasveti » Težava z diskom v prenosniku
Težava z diskom v prenosniku
eales ::
Pozdravljeni,
imam prenosnik HP Pavilion DV7 4030em. Ponavljajo se "simptomi", kakršni so bili že pred cca. dvema leti, ko so mi še v garanciji zamenjali disk.
Računalnik je nenormalno počasen, če npr nekaj kopiram na C disk, to traja nenormalno dolgo. Npr, če hočem razpakirati 100MB paket, to traja cca 10 minut. Včasih windows, predno se zažene, začne pregledovat C: disk, ker naj bi naletel na nek error. Prilagam sliko, ki sem jo naredil z Crytaldisk info in prosim, če mi lahko kdo interpretira rezultate. So rezultati zaskrbljujoči? "Simptomi" so isti, kot pred dvema letoma in bi rad ukrepal še predno mi spet crkne disk in se bom spet hecal z reševanjem podatkov.
link do slike
Edit: slika se ne prikaže
imam prenosnik HP Pavilion DV7 4030em. Ponavljajo se "simptomi", kakršni so bili že pred cca. dvema leti, ko so mi še v garanciji zamenjali disk.
Računalnik je nenormalno počasen, če npr nekaj kopiram na C disk, to traja nenormalno dolgo. Npr, če hočem razpakirati 100MB paket, to traja cca 10 minut. Včasih windows, predno se zažene, začne pregledovat C: disk, ker naj bi naletel na nek error. Prilagam sliko, ki sem jo naredil z Crytaldisk info in prosim, če mi lahko kdo interpretira rezultate. So rezultati zaskrbljujoči? "Simptomi" so isti, kot pred dvema letoma in bi rad ukrepal še predno mi spet crkne disk in se bom spet hecal z reševanjem podatkov.
link do slike
Edit: slika se ne prikaže
- spremenil: eales ()
fosil ::
Glede na te rezultate ni z diskom nič narobe.
Za bolj temeljit test pa uporabi ta program
Za bolj temeljit test pa uporabi ta program
Tako je!
crniangeo ::
backup stari, dokler še dela :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zbrisana datoteka NUJNO PROSIMOddelek: Operacijski sistemi | 3981 (2622) | Malajlo |
» | Poln C diskOddelek: Pomoč in nasveti | 3980 (3254) | Invictus |
» | Softwer za Upravljanje in mrežaOddelek: Programska oprema | 1930 (1490) | Blisk |
» | Pomivalni StrojOddelek: Kaj kupiti | 9605 (6701) | BigWhale |
» | Hitachi Deskstar 180GXPOddelek: Novice / Diski | 2308 (2308) | Jinxy |