Forum » Pomoč in nasveti » Odpiranje linkov iz MS Outlook in Office 2010
Odpiranje linkov iz MS Outlook in Office 2010
fikus_ ::
Pozdravljeni,
Imam težavo z odpiranjem linkov, ki so v MS Outlook (pošta) in Office 2010.
Gre za službeni rač. To se dogaja odkar so menjali server in spreminjali nastavitve na rač.
Ko kliknem na link v MS Outlook ali Word 2010, Excel 2010 se pojavi okno in mi napiše:
Zgleda, da nimam nekih pravic nastavljenih ali nekaj podobnega. Sistemcu sem že težil, pa nima ideje, kaj nej bi bilo!
Imam W7, IE11, Office 2010, . . .
Prosim za pomoč, hvala.
Imam težavo z odpiranjem linkov, ki so v MS Outlook (pošta) in Office 2010.
Gre za službeni rač. To se dogaja odkar so menjali server in spreminjali nastavitve na rač.
Ko kliknem na link v MS Outlook ali Word 2010, Excel 2010 se pojavi okno in mi napiše:
Zgleda, da nimam nekih pravic nastavljenih ali nekaj podobnega. Sistemcu sem že težil, pa nima ideje, kaj nej bi bilo!
Imam W7, IE11, Office 2010, . . .
Prosim za pomoč, hvala.
- spremenilo: fikus_ ()
ToniT ::
Group policy naj nastavi tako, da bo možno odpirati linke. Če sistemc nima ideje, kaj bi naj bilo, zamenjajte sistemca.
Frenckie ::
Sistemc je verjetno delal po navodilih vodilnih in blokiral pipico navzven.
Ste že preveč izkoriščali odprtost sistema in je prišlo do tega.
Ste že preveč izkoriščali odprtost sistema in je prišlo do tega.
crniangeo ::
si prej uporabljal za privzeti brskalnik kater drug brskalnik ? chrome recimo ? :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail za 15. rojstni dan dobiva štoparico (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19225 (15613) | MrStein |
» | Microsoft OutlookOddelek: Pomoč in nasveti | 2155 (1755) | Grega_K |
» | Nov intervju: Matjaž Kaše, tisti državni uradnik, ki v službi uporablja Linux (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 77630 (54452) | GTX970 |
⊘ | Spajanje dokumentov za pošiljanje po emailu kot prilogaOddelek: Pomoč in nasveti | 2441 (2312) | Ziga Dolhar |
» | Nov intervju: Chris Bryant (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 17431 (15503) | Icematxyz |