Forum » Pomoč in nasveti » Čudni zvoki v sobi z računalnikom...
Čudni zvoki v sobi z računalnikom...
helo ::
v sobi imam podaljššek vštekan v zid, na podaljšku je priklopljen prenosnik, in monitor (imam razširjen desktop).. v šteker je pravtako priklopljen modem in router ter zvočnik (ki je trenutno ugasnjen oz je večinoma ugasnjen)..... na vsake toliko za sekundo max 2... se zaslisi zvok kot da bi bila statična elektrika v "cevki".... in me kar prestraši.. kak nasvet kaj bi to lahko bilo? ker je za sekundo niti ne morem natančno locirati izvora zvoka... mislim pa da je od tega vogala kjer imam prenosnik in podaljšek in te stvari priklopljene... skrbi me da ne bi kaj skuril...?
solatko ::
Zvočnike priključi na drugo vtičnico, verjetno ti prihaja do bruma. Mikrofon na prenosniku in dodani zvočniki, niso v posebej prijateljskem odnosu, sploh če imaš zadeve dovolj skupaj.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako priključiti računalnik na hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 3934 (1286) | francimedo |
» | Ko ugasnem računalnik se mi na monitorju prikazuje tole...Oddelek: Pomoč in nasveti | 6387 (5268) | ST-777 |
» | Računalnikov ekran prikazuje čudno temo!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3412 (3035) | The Team |
» | Računalnik šteka, ko se priklopijo zvočnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 985 (764) | miranpozar |
» | HP ProBook 4710s ( nx631ea ) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11954 (7220) | stumf |