» »

Freelancer.com?

Freelancer.com?

eric_cartman ::

Zdravo!

Ima kdo mogoče kakšne izkušnje s stranjo Freelancer.com ali pa podobnimi stranmi?
https://www.freelancer.com/

V službi in doma imam včasih nekaj prostega časa in bi ga rad izkoristil zato, da si pridobim še kakšen projekt za portfolio ali pa za majhen zaslužek. Katere strani za freelancerje so kaj fajn? Usmerjen sem predvsem v grafično oblikovanje, se pravi vse kar zajema delo z: After Effects, Photoshop, Premiere, Illustrator, Dreamweaver (HTML, CSS), Flash ter 3d dizajn: 3DS Max in pa Solidworks.

Kurzweil ::

Za uvod me malce daje firbec, kaj si kaj počel, če imaš kakšen portfolio?
Včasih sem kaj delal preko www.scriptlance.com, ki pa me redirecta točno na to stran, ki si jo navedel, sporočilo zgoraj pravi, da je to isto po nove,. Torej jaz sem samo tu delal.
Včasih se je še dalo, dokler indijci niso tega zavohali, dejansko ti gredo 4x pod ceno. Seveda kvaliteten profolio odnese vse povprečne indijce stran.

Jaz bi ti rekel ne pričakuj preveč, vsekakor pa ne obupaj, bolje zaslužiti malo, kot pa zapravljati čas ob pivu in zapraviti več :)

dasf ::

Probaj raje elance.com ali pa odsek. Malce bolj resno deluje vse skupaj kot pa freelancer. In pa ja, v grafičnem oblikovanju je ogromen naval indijcev, ki so sicer neuporabni ampak poceni. Če imaš dober portfolio naj ne bi imel preveč problemov.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako izkoristiti grafično oblikovanje za zaslužek

Oddelek: Pomoč in nasveti
335475 (3892) opeter
»

Kako in kje do dobrega spletnega oblikovalca?

Oddelek: Izdelava spletišč
283298 (2556) Jerry000
»

Delo preko interneta (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
18354966 (16186) medus
»

Ce se odlocite postati freelancer

Oddelek: Izdelava spletišč
4915016 (8981) Isotropic
»

Kako dobit "delo"?