Forum » Igre » gta vice city
gta vice city
Marsovec ::
A mi lahko kdo pove nekaj!
Zdaj sem naredo pri telefonu tisto nalogo ko sem moral kovcek prenest z helikopterjem na letalisce pri drugih sem naredil ze vse naloge zdaj pa nevem kaj moram naredit? Poklice me nena vec noben!
Ali je bil ze to mogoce konec al kaj?
Zdaj sem naredo pri telefonu tisto nalogo ko sem moral kovcek prenest z helikopterjem na letalisce pri drugih sem naredil ze vse naloge zdaj pa nevem kaj moram naredit? Poklice me nena vec noben!
Ali je bil ze to mogoce konec al kaj?
OldSkul ::
Ej, zdaj moraš ti stavbe kupovat in pri tem boš dobil na razpolago za naredit nekaj novih misij.Kupiti moraš filmski studio pa malibu klub, pa eno taxi podjetje pa še kaj.
MrX ::
Tiger ::
Ni dovolj, da stavbe samo kupiš, za nekatere moraš narediti misije (Kaufmann Taxi, Sunshine Autos, Cherry Popper Ice Cream Company, Film Studio, itd..)
[-=Jaka=-] ::
Djte mi povedat, a je dejansko kdo ze prisel do konca, tako kot je bilo to prvi GTA 3, ko si lepo videl kdaj je konec ...
.smidge. ::
Kdaj pa lahko zacnes kupovat bajte? In koliko stanijo? Meni rece Come again later
PS. Ta tema je ze cisto poceckana kaj ko bi raje novo odprli
PS. Ta tema je ze cisto poceckana kaj ko bi raje novo odprli
Jst se bom smeju na sirokoooo ...
Prvič dovolj dnarja moraš imet, kot drugič pa moraš naredit nekaj misij preden sploh lahko stavbe kupiš.Na pamet bi zdajle težko če sploh rekel kje oz. kdaj lahko začneš kupovati stavbe.
Matek ::
Jes tut ne kužim kaj je treba pri sladoledarjih. Vzamem tisti avto, misija se kao začne, in vem da moram prodat 50 "sladoledov", ampak potem ko se furam ni nikjer nič, kam moram it? Nobenih kvadratkov ni, nič mi ne napiše, sam da naj prodajam.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Ja varka je v tem da se ti moraš recimo pred eno skupino ljudi zapelat pa se kakšen človek kar sam sprehodi do tebe oz. ta človek je označen s lila puščico ko kaj hoče kupit.
Ja mene pa zanima kaj moram naredit ko pice prodajam, pridem do človeka pa mu ne znam pice dat!
Ja mene pa zanima kaj moram naredit ko pice prodajam, pridem do človeka pa mu ne znam pice dat!
BaRtMaN ::
Mislm, da mu jo ustreliš v gofljo. Sej veš, tako kot drive by: prtisneš gumb e ali r in ctrl.
MrX ::
MatekCopatek: treba je prtisnt eno tipko, pa se ti v levem kotu prikaže kok si jih prodal, oz. jih še boš. mislm da levi al desni shift.
Ja zdej lahko stavbe kupujem. Samo a zdej ko sem dobil svojo lastno bajto je ze konc rednega dela al kaj. beda
Kdaj se zakljuci zgodba? A s sploh
Kdaj se zakljuci zgodba? A s sploh
the_unborn ::
no ni glih misija, zapravit mors 600$ na eni kurbi, pejt tja zadaj v en hodnik kjer so levo/desno majhne sobice in v eni se bo dogajalo (nic takega)
tx-z ::
js sm se pa ustavu tm k morm unga helikoptrčka vozt, da nastavm bombe za razsut eno stavbo
tx-z
Sej ti ni treba te misije naredit.Pač lepo delaš druge misije in ta misija ne vpliva na druge stvari.
darh ::
Kak nasvet kako najlažje razsut one kubance in njihove ladje z avijončkom in bombami?
Excuses are useless! Results are priceless!
tx-z ::
a se dobi trainer za preskakovat misije??
a je http://vicecity.gta3hq.com/main.htm na tej strani tista slika zgori zanimirana al je originalna,, pr men ni niti prbližn tok lepa tut če dam vse na najboljš..
a je http://vicecity.gta3hq.com/main.htm na tej strani tista slika zgori zanimirana al je originalna,, pr men ni niti prbližn tok lepa tut če dam vse na najboljš..
tx-z
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tx-z ()
Zdej sem pri oni misiji z banko. Ker sem kupil Mali Bu. Kako naj se spravim od tam. milijon specijalcev, barikada in se helikopter. JAz pa samo en taksi in tri nesposobneze zraven
Placaj'n'sprejaj je samo po ravnini naprej, ma jaz ne morem iz barikade enorcerjev Ce jih vrzem v luft mi gre se taksi rakom zvizgat ce hocem kar iti s taksijem skoz se zrinit me pa razstrelijo
iElectric ::
OK: Preden greš delat si nabav eno dobro orožje. ko uletiš iz banke TAKOJ postrel une 4 specialce k so tm pol pa hitr v taxi in se pejt sprajat!!!
Tko sm jst naredu v 15 posusu.
Tko sm jst naredu v 15 posusu.
V-i-p ::
Mene pa zanima, a kdo ve točno koliko (in katera) plovila so v špilu? Do sedaj sem našel 4 helikopterje (navadni, policijski, reporterski, in še en mali). Na letališču pa ne najdem nikjer kakšnega dodoja, ali kaj podobnega, samo nekje ob vodi sem našel to čudo:
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: V-i-p ()
iElectric ::
Ko zbereš vse hidden package, je v vojaški bazi helikopter appachi (streljaš lahko rakete).
Na tem nalovu najdete vse kar rabite o GTA vice city. Za vskako misijo piše kaj naredit. KLIK!
Na tem nalovu najdete vse kar rabite o GTA vice city. Za vskako misijo piše kaj naredit. KLIK!
||_^_|| ::
evo pa so šli lace vance dance pa uni iz up north po gobe I is now the greatest in vice city
tale dodo sux
sploh se ne da obracat
Oni v gta3 je bil nkrat bolj zabaven
Aja hvala za oni nasvet sem naredil
sploh se ne da obracat
Oni v gta3 je bil nkrat bolj zabaven
Aja hvala za oni nasvet sem naredil
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: .smidge. ()
PALOMINO ::
Malce sem pozen...
Vprašal bi kako se zadevi streže pri misiji ko moraš iti na golf igrišče ter ubiti enega klukca.
Ko grem čez vhod mi poberejo orožje, nato pa ko se približam mi začnejo težit varnostniki ki so okoli tipa, za vrhunec mi pa še un klukec spi***.
Kako naj ga učinkovito ubijem?
Hvala za pomoč.
Vprašal bi kako se zadevi streže pri misiji ko moraš iti na golf igrišče ter ubiti enega klukca.
Ko grem čez vhod mi poberejo orožje, nato pa ko se približam mi začnejo težit varnostniki ki so okoli tipa, za vrhunec mi pa še un klukec spi***.
Kako naj ga učinkovito ubijem?
Hvala za pomoč.
boštjan ::
z golf palco varnostnike nabutaj ,pol pa se v onega zaletavaj da mu golf-avtek prevrneš al pa ga v vodo zrineš(tako sem jaz nardil).Po končani misiji pa lahko orožja nazaj pobereš.
darh ::
lotiš se prvega ki špila golf..
drugače jo maš pa takoj za vhodom
na desni strani se mi zdi..
drugače jo maš pa takoj za vhodom
na desni strani se mi zdi..
Excuses are useless! Results are priceless!
C_maniak ::
Jp, takoj ko prideš not na desno maš palco. Najboljš je, kot rečeno, da ga v vodo spravš al pa pol ko vn pobenga, da ga nekok dobiš, kr pol ko je 1x v avtu, ga boš težk fentu, razn če se ti posreč (tk ko se je men), da ga v vodo pol v mestu zrineš.
Matty ::
Eno vprasanje... Imam prenosnika, pa seveda nima "numericne tipkovnice"
Se da kako nastimati tipke, da ne uporabljas "num pada"... Ja vem, configure, ampak za vodenje helikoptercka in letala??? Namrec, ne najdem tipke naprej in nazaj...
Se da kako nastimati tipke, da ne uporabljas "num pada"... Ja vem, configure, ampak za vodenje helikoptercka in letala??? Namrec, ne najdem tipke naprej in nazaj...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grand Theft Auto: San Andreas (PC) (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Igre | 137655 (33896) | Sandi1987 |
» | GTA: IV (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 8663 (6941) | roli |
» | Grand Theft Auto Vice CityOddelek: Igre | 1982 (1258) | KAMERMAN |
» | GTA:SA trailerOddelek: Igre | 1771 (1517) | Wolfram |
» | Ce bi lahko izbrali samo eno igro to poletje.. (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4936 (4047) | ordan |