Forum » Igre » gta vice city
gta vice city
Matty ::
Morm se enkrat pogledat komande..
A se da nekako nastimat, da mi igra moje MP3, ki niso v MP3 direktoriju spila (imam na notebook precej Gb MP3jev, ki so v za to namenjeni particiji, in nocem da bi vec Gb potem kopiral v spil...
Moram pa res priznat, da je spil res dobro optimiziran, saj mi na notebooku (z radeon 9000) dela brez problem 1024*768 16bpp, max distance...
A se da nekako nastimat, da mi igra moje MP3, ki niso v MP3 direktoriju spila (imam na notebook precej Gb MP3jev, ki so v za to namenjeni particiji, in nocem da bi vec Gb potem kopiral v spil...
Moram pa res priznat, da je spil res dobro optimiziran, saj mi na notebooku (z radeon 9000) dela brez problem 1024*768 16bpp, max distance...
Matty ::
heh... kul... imel bom samo okoli 2000 bliznjic :)
Anyway... xbite... sem se enkrat pregledal options, in nisem nasel v spilu opcije za vodenje letala... samo "on foot" in "in car"... OK, lahko sicer na notebooku vodim letalo (kao simuliram numericno preko tipke Fn), vendar je vse skupaj zelo neprakticno in slabo vodljivo...
Anyway... xbite... sem se enkrat pregledal options, in nisem nasel v spilu opcije za vodenje letala... samo "on foot" in "in car"... OK, lahko sicer na notebooku vodim letalo (kao simuliram numericno preko tipke Fn), vendar je vse skupaj zelo neprakticno in slabo vodljivo...
darh ::
Matty -- itak da ye turrnet up & down al nekej takega... malo se znajdi
Excuses are useless! Results are priceless!
njok ::
Igro sem koncal ze nekaj casa nazaj ampak sem se sele sedaj navezal nanjo. Mogoce sem na zacetku malo prevec pricakoval, malo me moti grafika, pa tudi kaka misija vec bi lahko bila. Drugace pa so ene res zanimive, recimo film studio ali zadnja pri telefonckih, sem kar prosil, da bi me ubili da bi lahko sel od zacetka.
Najbolj pa pogresam bolj razgiban teren, ko si preletal tretji del mesta pri GTA3 je bil res lep obcutek.
Sedaj za cas mature sem imel malo pavze, pocasi se bom spet spravil na pot do 100%, sedaj mi jih manjka se dobrih 30. A je ze kdo na 100%?
Najbolj pa pogresam bolj razgiban teren, ko si preletal tretji del mesta pri GTA3 je bil res lep obcutek.
Sedaj za cas mature sem imel malo pavze, pocasi se bom spet spravil na pot do 100%, sedaj mi jih manjka se dobrih 30. A je ze kdo na 100%?
Tega hudiča dobiš ko zbereš 100 hiden pakiđev? Ker v Army Air Base nebi jest hodu zastonj gledat, ker ko sem žel nazadnje je od mene bolj malo ostalo
MrX ::
bullshit!! jst mam 70% pa ga lohk vzamem. sam je pa res da te soilderji takoj fentajo. zato pa gres ponoci tja z enmu helikopterckom.
iElectric ::
Jst sm jih pošicu z sniperco, pol pa so usi navalili name, tanka pa so tm postil, pol pa sm en šprint uvalil pa sm ga mel!!!
xbite: s helikopterjem se pripeljes v vojasnico in ce mas sreco te ne sestrelijo (takoj)
Trubadur: prides, vzames, gres
Trubadur: prides, vzames, gres
njok... mja.. jest sem šu peš Uglanem.. sem bil kaj kmalu dog food.
Trubadur, baje lahko nastaviš oni oklepni kombi k je pred banko, samo pr meni je bil skoz zaklenjen, razen ko sem šu prvič misijo delat (mogoče kaka varka (kar je kul )). Drugač pa.. uzameš en avto... pa povoziš najprej ob eni strani vojake.. pol pa ob drugi... pa greš mal proč... narediš ovinek (oni seveda za tabo) pa greš do tanka pa ga uzameš.. simple as that ;) Sam so pa ful dobri, k jim kak "civilian vehikl" nastaviš. Zmerej po istem regelcu use.
Trubadur, baje lahko nastaviš oni oklepni kombi k je pred banko, samo pr meni je bil skoz zaklenjen, razen ko sem šu prvič misijo delat (mogoče kaka varka (kar je kul )). Drugač pa.. uzameš en avto... pa povoziš najprej ob eni strani vojake.. pol pa ob drugi... pa greš mal proč... narediš ovinek (oni seveda za tabo) pa greš do tanka pa ga uzameš.. simple as that ;) Sam so pa ful dobri, k jim kak "civilian vehikl" nastaviš. Zmerej po istem regelcu use.
C_maniak ::
Jez sm avto ustavu pred procesijo, hitr šou do tanka, ofnu vrat, pa se odpelu. Sam ne vem kam je šou un kekec ko je na vrh tanka. Je pa tist tud pr men tk, da ko ponavljaš misijo ne morš več met unga security avta. Pa en frend se zdej pr tem matra, kr mu je tank zaklenjen. Why? Dela po istem kopitu k jez.
B_U_R_I ::
hello folk!!!!
kolk mate največ media attentiona?
jst sm mel 1368 pa mi je spodej pisalo national crisis.
ayt...uživejte
kolk mate največ media attentiona?
jst sm mel 1368 pa mi je spodej pisalo national crisis.
ayt...uživejte
nuclear ::
a ma kdo savegame od une misije naprej pr filmskem studiu, ko morš z unim letalom(ko je tak klempav za krmarit)letake spuščat po cjeckpointih? prosim vas če mate, k nebom pol 1 let naredu igre!!! če mate pliz pošlte tule!
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nuclear ()
pa sej ni neč posebnega misija... samo obrni letalo naprej za 180°, tako da začneš "zadaj". pa dobro načrtuj kako boš letu, ker je tole letalo ful butasto. bi blo s čoperjem lažje :)
Binji ::
To pa res ni problem. Edini problem je, ker so eni checkpointi tko narjeni da mors it okoli - da letis mimo stavbe zravn kjere je CP ne pa da se zaletis direkt vanjo. Meni je ostala se skorej polovica goriva ko sm naredu - en 3. poskus
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
lej 50 krat sm hotu naredit to misijo pa mi ne uspe, zato vas pa prosim da mi pošlje kdo savegame po uni misiji! v hudih trenutkih je treba pomagat!
binji a lahk pošleš? pliz! tle! prosim
Binji ::
bi z veseljem ma kaj ko se mi je sistem zrusu ene par dni nazaj - sm zgubu cisto vse. Vkljucno s savegami..
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
OldSkul ::
Pa to je čist izi misija tista z letalom.Mi je ratal v 2. poskusu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OldSkul ()
.smidge. ::
Jaz se blizam koncu, se ene par zgradb kupim. Zdej sem pri oni sladoledarki. BEDA!!!!!! V cem je fora da te kapsi lovijo ko gelati rzvazas.
Jst se bom smeju na sirokoooo ...
Matek ::
.smidge., fora je v tem da dilaš v bistvu, ne prodajaš sladoleda.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
.smidge. ::
A to je torej, Res v filmcku sem neki slisal da omeni da ne prodaja sladoleda. Huh ampak 50 in a row bo pa tezka.
Jst se bom smeju na sirokoooo ...
.smidge. malo nižje (proti pristanišču) in oziroma višje (center,desno na levem otoku, samo tam mrgoli onih čudnih band k te ne marajo) imaš pay&spray. postaviš se spredej, zdilaš.. ko se nabere zadosti zvezdic & zaslišiš sireno, udariš rikverc v gražo, se prebarvaš in ponoviš vajo :)
BaRtMaN ::
NUCLEAR: dej ti raj komu (meni) pošlji svoj savegame, da ne boš mel pol čist vse drgačno.
xbite: pretkano :)
xbite: pretkano :)
B_U_R_I ::
hvala k me ne ignorirate.....
Lets try again!!!
kolk mate največ media atentiona ( upam d sm prov črkvol )
ayt,
bye
Lets try again!!!
kolk mate največ media atentiona ( upam d sm prov črkvol )
ayt,
bye
Helikopter maš takoj zraven enga domeka. Na vrhu levega otoka. Če prideš od sredine naravnost proti Ammunation štacuni, zaviješ levo, nato desno in potem takoj ko se da spet desno. Tam maš en domek z tremi gražami pa zvezdico proti policajem. Zraven "kasete" maš dostop do strehe. Tam je helikopter.
Se komu da občudovat moje umetnije?
Motor jump 01 (preimenujte v replay.rep in shranite v GTA Vice City User Files v Document Files. Zavrtite pa si jo z F3 -- upam da bo delalo.)
Se komu da občudovat moje umetnije?
Motor jump 01 (preimenujte v replay.rep in shranite v GTA Vice City User Files v Document Files. Zavrtite pa si jo z F3 -- upam da bo delalo.)
Moj najvisji media attention je bil nekaj cez 4000 samo ni mi uspelo prezivet ker brez police bribeov je mal tezko letat po cestah med tanki.
Kako so pa kaj vase whellie in stoppie statistike?
Jaz mam 18s in 4s.
Kako so pa kaj vase whellie in stoppie statistike?
Jaz mam 18s in 4s.
Payk ::
Tisti, ki imate probleme kako do hunterja alpa tanka. Jest to čisto eleganto rešim in sicer za hunterja priletim iz severne strani, pogledam če je čist zrak (tisti vojaki za ograjo niso škodljivi), parkiram zraven in je. Če se slučajno kakšni vojaki motovilijo v bližini, naredim še en krog pa je. Za tank ni panike, ker ga ne morejo sestreliti.
ddeben, če si še pri začetku še ne moreš furat. Helije dobiš, ko odpreš zahodno stran. Potem jih je malo morje.
kolk je dobr z hunterjam kriminalce lovit.. :)
sam problem rata ko se zapleteš v kake palme al pa kej... ah..:)
sam problem rata ko se zapleteš v kake palme al pa kej... ah..:)
the_unborn ::
moj wheelie rekord je nekaj cez 30 sekund, peljal sem se iz downtowna v pristanisce, sila zabavno ko ti kaksen genij zapelje iz stranke ulce
MrGTO ::
Mene pa neki zanima, sm na 27%,sm resu vse ostale misije razen tistega V (tam ki imam vilo).Sedaj pa nevem kje naj delam misije k ne najdem vec unga roza kroga. A mi lahk kdo pove kje je uni kroh?Al morm ze zacet kupovat stavbe?
Lp, Oblak
Lp, Oblak
C_maniak ::
ddeben, smo že opisval kje so heliji neki strani nazaj. Tm lhk po mojem še več zveš. En je tud na policijski postaji na Z otoku, en je na V otoku zroun S policijske postaje. Hunter je pa kot že rečeno v "vojaški bazi" na airportu. Zemljevide maš na prejšnjih straneh.
matr.. ne pridem do več kot 11 viđilanti levela z Hunterjem... oni policijski heliji so kot vešče jest pa luč.. kr zaletava se vame.. yao...
Drugače pa... ful sem frajerja špilal prejle pa ene 2x šu zamenjat hunterja :)
Dobro da ni blo vojakou neč tm...
Drgač se pa da tud sredi dneva pridt.. pristaneš na strehi, skočiš dol in posnajpaš use. Sam problem nastane... laufaš proti hunterju, pa mimogrede pogledaš nazaj (na mesto pokola vojske ) in tam stojijo vojaki.. uh dobro.. dovolj daleč so... se obrneš naprej pa že spet reswan ene male brigade... URG.
Uglavnem.. še en kevl bug je... ko dobite tahitri policijski avto (po ene dveh zvezdicah jih je polno) k so kao detektivi not.. en en sweet bug -- namreč -- policijskih ti nočejo popravljat, tega pa.
Drugače pa... ful sem frajerja špilal prejle pa ene 2x šu zamenjat hunterja :)
Dobro da ni blo vojakou neč tm...
Drgač se pa da tud sredi dneva pridt.. pristaneš na strehi, skočiš dol in posnajpaš use. Sam problem nastane... laufaš proti hunterju, pa mimogrede pogledaš nazaj (na mesto pokola vojske ) in tam stojijo vojaki.. uh dobro.. dovolj daleč so... se obrneš naprej pa že spet reswan ene male brigade... URG.
Uglavnem.. še en kevl bug je... ko dobite tahitri policijski avto (po ene dveh zvezdicah jih je polno) k so kao detektivi not.. en en sweet bug -- namreč -- policijskih ti nočejo popravljat, tega pa.
Tole z detektivskim avtom sem tudi jest opazu ja, morda pa je tako zaradi tega ker ni "uniformiran" .
xbite: en nasvet mogoče, ko delaš vigilanti misije, vzemi si cajt. Sem opazu, da lahko lepo počasi prideš odzadi pa BUM tri rakete u avto. Na koncu je cajta kakšnih 8-10min ostalo. Tega sicer nisem še probal, ampak poskusi kakšno zvezdico pobrat.
hero: če te prav razumem, je krog notri u vili. Prvi štuk, tam kjer je pisarna.
xbite: en nasvet mogoče, ko delaš vigilanti misije, vzemi si cajt. Sem opazu, da lahko lepo počasi prideš odzadi pa BUM tri rakete u avto. Na koncu je cajta kakšnih 8-10min ostalo. Tega sicer nisem še probal, ampak poskusi kakšno zvezdico pobrat.
hero: če te prav razumem, je krog notri u vili. Prvi štuk, tam kjer je pisarna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grand Theft Auto: San Andreas (PC) (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Igre | 137933 (34174) | Sandi1987 |
» | GTA: IV (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 8718 (6996) | roli |
» | Grand Theft Auto Vice CityOddelek: Igre | 1991 (1267) | KAMERMAN |
» | GTA:SA trailerOddelek: Igre | 1779 (1525) | Wolfram |
» | Ce bi lahko izbrali samo eno igro to poletje.. (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4963 (4074) | ordan |