Forum » Pomoč in nasveti » Ekvivalent za Geopedijo v tujini
Ekvivalent za Geopedijo v tujini
one too many ::
Zanima me katera stran je najbolj primerna za ekvivalent geopedije za tujino.
Rad bi da lahko vnesem svoje gps tracke na karto (google maps ali osm je s satelitskimi posnetki čisto dovolj) in posredujem povezavo ljudem, ki želim. Za ostale naj bi ostalo nevidno, razen če bi se tako odločil. Dodatni pogoj je še, da se izriše profil poti gps tracka.
Opcijsko bi rad, da lahko dodam še točke z opisi in fotografijami (nekaj takega).
Pika na i bi bila, če bi lahko karto integriral v stran.
Seveda mora bit zastonj (kdo bo pa danes še plačeval ) - rabil bom samo enkrat.
Gledal sem map my *, ampak mi deluje bolj slabo.
Kaj pa bikemap? Bikeroutetoaster? Na teh lahko dodajam fotografije in točke na track? Kaj bolj splošnega in ne kolesarsko-športno usmerjenega
Rad bi da lahko vnesem svoje gps tracke na karto (google maps ali osm je s satelitskimi posnetki čisto dovolj) in posredujem povezavo ljudem, ki želim. Za ostale naj bi ostalo nevidno, razen če bi se tako odločil. Dodatni pogoj je še, da se izriše profil poti gps tracka.
Opcijsko bi rad, da lahko dodam še točke z opisi in fotografijami (nekaj takega).
Pika na i bi bila, če bi lahko karto integriral v stran.
Seveda mora bit zastonj (kdo bo pa danes še plačeval ) - rabil bom samo enkrat.
Gledal sem map my *, ampak mi deluje bolj slabo.
Kaj pa bikemap? Bikeroutetoaster? Na teh lahko dodajam fotografije in točke na track? Kaj bolj splošnega in ne kolesarsko-športno usmerjenega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navigacija za kolo (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 13035 (9211) | schurda |
» | C#, OBD2 in branje iz portaOddelek: Programiranje | 1577 (1194) | detroit |
» | Endomondo aplikacija (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 12243 (9791) | Selassie |
» | GPS za na koloOddelek: Mobilne tehnologije | 4309 (3443) | DaVidmar |
» | Google predstavlja novost: GPS SimulatorOddelek: Novice / Windows Mobile | 5386 (5384) | mrkva1 |