Forum » Igre » SimCity4
SimCity4
Bacilio ::
Eno vprasanje imam glede te igre! In sicer kako lahko naredimo mesto vecje od 40000 prebivalcev? Meni ne rata spravit cez to stevilko! Tm k mam Enviroment, pa trafic, pa health, pa education, pa land value, pa security mam vse do konca zeleno! Res se mi se sanja ne kaj nej nardim da bi dobil vec prebivalcev. Tud zazelenost je povsod cist zelena! Prosim za pomoc!
trpo ::
Vse podri, pa na nou postau pa bi moral delat. To sm jest naredu pa sm prsu na dobrih 70,000 preb.
1. april
1. april
Yohan del Sud ::
Načeloma ni nobenga recepta, razen to da moraš zidant zelo uravnoteženo, karkoli že to lahko pomeni. Sicer moraš imet pa itak stroj na kub, da ti zadeva dela pri 50000 prebivalcih normalno...
Bacilio ::
Ma zaenkrat mi se kr lepo dela mam pa 37000 prebivalcev. Sam zdej mam pa druge probleme in sicer nimam dost sluzb (kao) za prebivalce... Ne vem kaj jim je k je dost slizb neuporabljenih... Skratka pocas mi gre ze na jetra ta spil... 2000 je bil bl kul, k si mel miljarde prebivalcev
undefined ::
Micromanagment. Pain in the ass. Kapitalizem same glavobole povzroča, voditeljem in prebivalcem. ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Warcraft 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5277 (2729) | Jerry000 |
» | Most PelješacOddelek: Problemi človeštva | 2718 (1831) | jb_j |
» | Hekerji v Dallasu sprožili vse sireneOddelek: Novice / Varnost | 9983 (7338) | Markoff |
» | Kenguru- matematično tekmovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 11586 (9586) | alexa-lol |
⊘ | Madonca, zdej pa že Američane skrbi..Oddelek: Problemi človeštva | 2012 (1380) | BigWhale |