Forum » Igre » Zakaj me meče vn iz Vietconga
Zakaj me meče vn iz Vietconga
iElectric ::
Jst mam en velk problem. K igram igrco Vietcong me na vsake tolk časa vrže vn iz igrce v windowse. Mam pa widdowse xp. Računalnik sm že skeneru z ad-awareom in sm zbrisu use spyware. Imam router, vedar sm vklopu porte.
Ampak še vedno me meče vn.
Ampak še vedno me meče vn.
- premaknil: Predator ()
Bug ::
Pozdravljen domen555!
To kar si nastel nima spljoh veze z "crash-anjem" igre (mogoce bi bilo kaj vendar dvomim ...)
Poskusaj namestiti sveze soferje za grafo, popravke za igro (ce so kaki), preveri DirectX...
To kar si nastel nima spljoh veze z "crash-anjem" igre (mogoce bi bilo kaj vendar dvomim ...)
Poskusaj namestiti sveze soferje za grafo, popravke za igro (ce so kaki), preveri DirectX...
Predator ::
torej, kere windowse, grafično, gonilnike, dx.... maš?
ljudje ti ne morjo pomagat če ne vejo kje bi bil lahko problem
ljudje ti ne morjo pomagat če ne vejo kje bi bil lahko problem
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
Oprostite..................
Imam demo verzijo. Imam najnovejše gonilnike za geforce 4 420mx. Downloadu sm jih ta teden. Imam directx 9. Imam P4 2400mhz, 512mb rama. Po moje je težava v tem, da mam subnet mask na 255.255.0.0, ker ma moj fotr tko tut v službi ion je to edina možnost da uporabla internet doma.
Imam demo verzijo. Imam najnovejše gonilnike za geforce 4 420mx. Downloadu sm jih ta teden. Imam directx 9. Imam P4 2400mhz, 512mb rama. Po moje je težava v tem, da mam subnet mask na 255.255.0.0, ker ma moj fotr tko tut v službi ion je to edina možnost da uporabla internet doma.
A mi lahk kdo pomaga????????????????????????
Nimam pojma zakaj to dela pa mi gre na jetra. Vsake tolk časa me vrže ven. Včasih tut po 10min igranja.
More pa bit neki z internet povezavo, ker mi iz ostalih igrc ne meče vn. Edino to pa igram prek interneta.
Nimam pojma zakaj to dela pa mi gre na jetra. Vsake tolk časa me vrže ven. Včasih tut po 10min igranja.
More pa bit neki z internet povezavo, ker mi iz ostalih igrc ne meče vn. Edino to pa igram prek interneta.
Če sm kej pozabu povedat mi povejte, pa prosim karkoli, samo da mislte, da mi lahk pomagate.
To je ful nadležn, če te meče vn.
To je ful nadležn, če te meče vn.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov komp...vprašanje za driverje...Oddelek: Strojna oprema | 1370 (1235) | Yoxi |
» | Problemi z routerjemOddelek: Strojna oprema | 1121 (944) | Jan987 |
» | VPU Recover????Oddelek: Pomoč in nasveti | 1765 (1423) | fahrenGONE |
» | Težave s tiskalnikom:(Oddelek: Strojna oprema | 1832 (1624) | |ke |
» | Problem z Radeonom 9500 ProOddelek: Strojna oprema | 1494 (1007) | Sycroft |