Forum » Operacijski sistemi » Write-protected
Write-protected
Ask98 ::
Imam težavo!
Na računalniku imam naložena dva windowsa (8 in XP). Naenkrat se je pojavila napaka na disku kjer je naložena osemka. Preko XP sem težavo odpravil, vendar v windows 8 ne gre in še nekatere mape v mapi Dokumenti so se zaklenili. Kako bi te mape odklenil?
Hvala za pomoč!
Na računalniku imam naložena dva windowsa (8 in XP). Naenkrat se je pojavila napaka na disku kjer je naložena osemka. Preko XP sem težavo odpravil, vendar v windows 8 ne gre in še nekatere mape v mapi Dokumenti so se zaklenili. Kako bi te mape odklenil?
Hvala za pomoč!
Bolj natančno mi napiše C:\Users\(Ime računa)\Documents\(mapa) is not acessible. Acess is denied.
V bistvu je problem tak, da se mapa oz. datoteka kar sama od sebe zaklene, če jo premaknem, spremenim,...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44125 (26165) | BorutK-73 |
» | prosim pomoč WIN XP (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4499 (2887) | staher |
» | Windows 8 neuradno drugo leto (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 23074 (20096) | darkolord |
» | Odklepanje mapeOddelek: Pomoč in nasveti | 1589 (1492) | ziciko |
» | Win2k in vec userjev...Oddelek: Operacijski sistemi | 2307 (2212) | andrej |