Forum » Pomoč in nasveti » SketchUp - problem
SketchUp - problem
techsloth ::
Že nekaj časa imam problem z sketchupom. Na začetku je delal lepo in normalno potem pa se je pojavil error in piše da program nima dovoljenja za pisanje v temp mapi. Sem probal znova inštalirat, brisat registre in še kaj vendar nič ne pomaga...če se kdo spozna na kaj takega in, bi vedel bi bil zelo hvaležen.
2x'=2 ::
A res?
Nikjer nisem zasledil, da govori o Pro verziji. Errorjev pa meni pri navadni še ni nikoli pokazalo.
Morda je problem res v temp mapi - Windowsi (predvidevam), kot pa v samem programu.
Nikjer nisem zasledil, da govori o Pro verziji. Errorjev pa meni pri navadni še ni nikoli pokazalo.
Morda je problem res v temp mapi - Windowsi (predvidevam), kot pa v samem programu.
techsloth ::
uporabljan navadnega ne pro, in imam licenco...na googlu pa nisem dobil pomoči zato sem vprašal tukaj. kakorkoli sem na novo namestil win dowse in programe od prej ker je bil računalnik tako že počasen in mi je lažje samo namestiti na novo kot se truditi z pucanjem in dela zdaj.
Hayabusa ::
Na začetku je delal lepo in normalno potem pa se je pojavil error in piše da program nima dovoljenja za pisanje v temp mapi.
Q: Kaj lahko sklepaš iz tega kriptičnega sporočila ?
1. Lahko pišeš po tej mapi ?
2. Restartaj winse.
3. Imaš dovolj porostora na hdd ?
4 Kakšen av ima težave s problemi ?
uporabljan navadnega ne pro, in imam licenco...
Licenco za delanje potičk ali kaj ?
Protislovje: licenca vs navadna verzija SU.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
#000000 ::
Seveda ima licenco, pač program je free, nč posebnega, problem je ker ima nekaj narobe z samimi windowsi in ne programom, če pa je šlo za kakšen skrekan program pa je to itak njegov problem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 440141 (5822) | jedateruk |
» | Čiščenje C diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 4380 (3505) | r3dkv1c4 |
» | Google ChromeOddelek: Operacijski sistemi | 1379 (808) | orthodox |
» | N900 10.2010.19.1 updateOddelek: Mobilne tehnologije | 1710 (1360) | Gregor P |
» | Spyware Guard 2008Oddelek: Pomoč in nasveti | 1434 (1240) | farko |