Forum » Pomoč in nasveti » Spyware Guard 2008
Spyware Guard 2008
kitewing ::
Ali si s tem programom odstranil Spyware Guard 2008? Meni ni uspelo..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kitewing ()
imagodei ::
Meni dela cist v redu. Mi je takoj odstranil. Mogoce imas pa kaksno novo verzijo, pa je se ne zna odstranit.
Nicht gut.
Nicht gut.
- Hoc est qui sumus -
jan01 ::
Odlični superantispyware bo odstranil
(pa disabliraj še system restore in imej kak dober antivirus gor kot avira, kaspersky, avast, norton2009)
(pa disabliraj še system restore in imej kak dober antivirus gor kot avira, kaspersky, avast, norton2009)
coti ::
A-squared ne bo. Antimalware bi moral. Probaj še smitfraudfix in rogueremower. Drugače imaš pa mogoče celo možnost uninstall tega spyware-a v start menuju(v nadzorni pl. ga sigurno ni).In pobriši mapo spywar...2009 v program files.
kitewing ::
Spyware Guard 2008 je fake antivirus, ki izrablja luknjo v MS Windows. Po "zakrpanju" lukjnje mi je uspelo z Malwarebytes odstranit nesnago. Z ostalimi programi s katerimi sem probal pa ni šlo.
Hvala za pomoč!
Hvala za pomoč!
dela ::
To je zadnjič fotr fasal, čeprav ima dostop samo preko limited računa, administratorski pa je zaščiten z geslom. Najprej sem v task managerju poiskal sumljive procese, našel 3: tmpa.exe, ~tmpax.exe (x je bila ob vsakem zagonu drugačna črka) in yyy17341 (ali nekaj podobnega).exe, izklopil sem jih in kot admin v safe mode pogledal v msconfig pod startup, kaj je odkljukano, skenslal in pogledal path tega procesa - v tem primeru: documents and settings\ime uporabnika\temp (če se prav spomnim), noter je bilo polno nekih .exe datotek, ki v temp mapi od userja nimajo kaj iskati - pobrisal sem vsebino mape in od takrat ni problemov.
farko ::
Uporabi winxp mng ali pa revo uninstall to sta programa ,ki znata čistiti s tem da izbriše vse kar je povezano s programom katerega brišeš.
farko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 649965 (7502) | Domini tm |
» | Win 7 totalno štekanjeOddelek: Operacijski sistemi | 1737 (1130) | jizzer |
» | free-ware zaščita po fejst hudem napaduOddelek: Pomoč in nasveti | 2742 (1638) | Domini |
» | nujna pomocOddelek: Pomoč in nasveti | 1011 (936) | El Nino |
» | Problem z odpiranjem straniOddelek: Pomoč in nasveti | 2560 (2382) | SkIDiver |