Forum » Kaj kupiti » 10" display
10" display
chrispy ::
Isčem malo naokoli kakšen 10" display, ki bi ga lahko nekako pritrdil a vrh že obstoječega monitorja, ki bi sluzil za pač tiste programe ki mi vedno laufajo v ozadju (kakšen music player, mail, itd...) kje bi se dalo kaj takega kupit? slovenske trgovine nimajo nič kolikor gledam.
Unknown_001 ::
Mi imamo tegale za na teren, se dobro obnese: http://www.lilliputdirect.com/lilliput-...
Hej, pa to so super zadeve, edino zanima me, zakaj so tako drage? Posebno ohišje? ultra varčen? Resolucija? Namreč moj 24 inčni FullHD je nov koštal zgolj deset evrov več.
In me zanima kaj upravičuje tako ceno
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
klinker ::
Mi imamo tegale za na teren, se dobro obnese: http://www.lilliputdirect.com/lilliput-...
1024x600?!! Groza.
Una fora z retina zaslonom pa zgleda bomba. Ze nekaj casa gledam za kakim 7-11" zaslonom s spodobno resolucijo pa je ponudba na podnu.
msjr ::
klinker ::
160 funtov za mail in music player?
Cena za take specse je pac overkill in da v letu 2014 10" monitor za 160 funtov ne zmore kaj vec od 1024x600 je zalost od zalosti.
No pac, uni OSCAR z Retina zaslonom bo pa bomba zadevica. Upam da bodo posiljali v SLO, tudi ce sam controller, ker retina zaslon je na Ebay dobrih 80$.
Cena za take specse je pac overkill in da v letu 2014 10" monitor za 160 funtov ne zmore kaj vec od 1024x600 je zalost od zalosti.
No pac, uni OSCAR z Retina zaslonom bo pa bomba zadevica. Upam da bodo posiljali v SLO, tudi ce sam controller, ker retina zaslon je na Ebay dobrih 80$.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: klinker ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater je ugoden 13 notebook/ultrabook, IPS, osvetljena tipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 3734 (3222) | klinker |
» | Novosti z Applove predstavitve (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 32319 (28268) | PrimozR |
» | LG-jev QHD zaslon za mobilne telefone (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 25520 (23575) | kpkp |
» | Samsungov zaslon prehiteva Apple in Google (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 20732 (18133) | PrimozR |
» | Applov WWDC 2012 poln novosti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 41603 (36959) | dejanslo |