Forum » Loža » Nevarnost zastrupitve s CO
Nevarnost zastrupitve s CO
harmony ::
Katera tocno stanovanja so izpostavljena tej nevarnosti.
Mislim, da sem enkrat to celo na slo-tech forumu spraseval, ampak se ne spomnim.
A to so izpostavljena vsta stanovanja. Jaz npr. imam v stanovanju samo radiatorje. Toplo vodo ne dobivam skozi bojler.
lp
Mislim, da sem enkrat to celo na slo-tech forumu spraseval, ampak se ne spomnim.
A to so izpostavljena vsta stanovanja. Jaz npr. imam v stanovanju samo radiatorje. Toplo vodo ne dobivam skozi bojler.
lp
Aston_11 ::
Kako to misliš? Vsako stanovanje, v katerega lahko pride CO - recimo iz agregata pod oknom. Od sosedove peči itd. Lahko pa da so bolj izpostavljena tista, ki imajo recimo v stanovanju peč na trda goriva, plinski boljler.
zee ::
CO si najbolj izpostavljen, ce imas plinski grelec za toplo vodo nekje v kopalnici. V nasprotnem primeru nima smisla zganjati panike.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
RejZoR ::
Greš v prvi Merkur in za par evrov kupiš CO detektor pa si miren, če te to skrbi. Se pa to nekako rabi, če imaš naprave z izgorevanjem (kaminske peči, štedilniki na trda goriva, peči za centralno na drva, plinske peči itd).
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako pravilno kuriti? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 29534 (5705) | d4vid |
» | Centralna peč predelava drva-peleti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 44584 (18820) | feryz |
» | Ogrevanje:razmerje porabljene energije (UNP)Oddelek: Znanost in tehnologija | 6407 (5224) | sidd |
» | Dimnikarski pregled (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10879 (8593) | šernk |
» | Ogrevanje - Nafta / ElektrikaOddelek: Loža | 10939 (9914) | gruntfürmich |