Forum » Loža » Se da kako koristno porabit zelo hitro internet povezavo?
Se da kako koristno porabit zelo hitro internet povezavo?
ramiz?! ::
Ker sem v študentu in imam 100/100 linijo, me zanima, če se da to kako unovčit? :) Če imate kakšno idejo kar povejte.
Never regret anything, there's always a reason things happen.
k--p ::
Glede na to, da tam velja omejitev prometa nekaj 100 GB / mesečno, kaj veliko ne moreš. Pa tudi 100/100 linija (optika) ni več tako draga v LJ, tako da neke prednosti ni;)
hojnikb ::
Glede na to, da tam velja omejitev prometa nekaj 100 GB / mesečno, kaj veliko ne moreš. Pa tudi 100/100 linija (optika) ni več tako draga v LJ, tako da neke prednosti ni;)
govorit neumnosti pa ni treba. Ta omejitev je samo za upload, pa še to je na tedenski ravni.
Ker sem v študentu in imam 100/100 linijo, me zanima, če se da to kako unovčit? :) Če imate kakšno idejo kar povejte.
Hitro v nakup največjega diska, ki si ga lahko prvošiš in začneš hoardat lifetime supply of digital goods
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
k--p ::
Saj upload je glavna prednost. Je pa 80 GB/ uploada na teden, kar je nekaj 100 GB mesečno ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: k--p ()
ramiz?! ::
Nikjer ne najdem teh omejitev ...
Never regret anything, there's always a reason things happen.
Saj upload je glavna prednost. Je pa 80 GB/ uploada na teden, kar je nekaj 100 GB mesečno ;)
100GB na teden, ne 80GB...torej to znese cca 400GB na mesec..
#brezpodpisa
MIHAc27 ::
Imaš v študentu linijo samo zase?
Verjamem, da bodo ostali zelo veseli, ko ugotovijo zakaj jim internet dela počasi....
Verjamem, da bodo ostali zelo veseli, ko ugotovijo zakaj jim internet dela počasi....
backbone v študentih je ponavad 1Gbit+, tak da če boš snemal dol z 100Mbit, nobenmu nebo nič štekal :)
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezžični internet - brez omejitve prenosa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 36759 (17230) | modelno1 |
» | Hitrost interneta v študentskih domovihOddelek: Šola | 3508 (2662) | BivšiUser2 |
» | Microsoft ne bo več ponujal neomejenega oblačnega prostora naročnikom na Office 365 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 27922 (22391) | Lonsarg |
» | Študentski dom FDVOddelek: Šola | 3209 (3072) | lebdim |
» | Belgijski rekord: 2,7 TB mesečnega prenosa z interneta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 14989 (12350) | KaRkY |