Forum » Loža » Služenje domovini - kako do plačila ?
Služenje domovini - kako do plačila ?
Temo vidijo: vsi

Martin Krpan ::
Barbarpapa2 je izjavil:
Pozdrav
Dodajmo še Švicarje:
http://www.vtg.admin.ch/internet/vtg/de...
LP
Jože
Če sem prav razumel v Švici dobi navaden vojak okrog 23 CHF na dan ? 570€ mesečno?
Ni nevemkaj , je pa boljše kot nič.
Pa za Švicarje bi Yupe rekel še kaj slabšega kot za avstrijce.
Kako pa je z pokojninskim zavarovanjem?
Ne znam nemško pa prevajam z Google Translate

Barbarpapa2 ::
Pozdrav
Rekrut dobi 4 ChF na dan, navaden vojak pa 5 ChF (naprej pa odvisno od čina, navedenega v tabeli). Absolventi nadaljevalnega šolanja (od podoficirja do poročnika) dobijo dodatek 23 ChF na dan.
LP
Jože
Rekrut dobi 4 ChF na dan, navaden vojak pa 5 ChF (naprej pa odvisno od čina, navedenega v tabeli). Absolventi nadaljevalnega šolanja (od podoficirja do poročnika) dobijo dodatek 23 ChF na dan.
LP
Jože

korenje3 ::
Ans, ta tema se ne sklada s tvojo tezo. Namreč nisi služil domovini. Si bil v kakšni vojni?
Po moje bi država morala iz tebe izterjat denar za vojaško izobraževanje, ki ti je bilo na voljo zastonj.
Po moje bi država morala iz tebe izterjat denar za vojaško izobraževanje, ki ti je bilo na voljo zastonj.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vojaški rok in delovna doba?!Oddelek: Loža | 5089 (4499) | zavajon |
» | Macron želi uvesti obvezno enomesečno služenje državi za najstnike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 22692 (20177) | tryhard |
» | Avstrijci za ohranitev obveznega služenja vojaškega roka (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 22578 (20462) | BigWhale |
» | Nov pokojninski zakon odpravlja odkup let...Oddelek: Problemi človeštva | 10520 (9504) | opeter |