Forum » Loža » Nakup šahovnice in šahovskih figur (LJ)
Nakup šahovnice in šahovskih figur (LJ)
vito123 ::
Lep pozdrav,
se da kje v LJ kupiti šahovnice in šahovske figure? Slišal sem, da je bila pred leti ena specializirana trgovina, ki pa ne obstaja več. Pa ne iščem neke poceni plastike, ampak malo bolj konkretno stvar. Na spletu se najde, seveda, jst pa iščem trgovino.
Hvala
se da kje v LJ kupiti šahovnice in šahovske figure? Slišal sem, da je bila pred leti ena specializirana trgovina, ki pa ne obstaja več. Pa ne iščem neke poceni plastike, ampak malo bolj konkretno stvar. Na spletu se najde, seveda, jst pa iščem trgovino.
Hvala
trnvpeti ::
probaj tukaj http://bestchessmenever.com/
delajo slovenci , mogoce se lahko dogovoris za osebni prevzem
delajo slovenci , mogoce se lahko dogovoris za osebni prevzem
trnvpeti ::
Mogoče si me narobe razumel. Tiste njegove šahovnice so krasne in si bom kaj takega verjetno enkrat v prihodnosti omislu, trenutno iščem pa nekaj drugačnega in cenejšega.
MadMicka ::
V šahovskih klubih ali pa na kakem turnirju lahko kupiš šahovsko opremo za normalno ceno. Poglej na www straneh šahovske zveze in kontaktiraj najbližji šahovski klub.
Dvomim, da se na turnijih da dobit karkoli več od tistih klasičnih turnirskih šahovskih podlag, tega pa ne rabim.
solatko ::
Saj imaš podane trgovine. To so klasične fizične trgovine, ki pošiljajo tudi po pošti. Ogledat si boš moral pa sam.
Delo krepa človeka
dellon ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avstrijske trgovineOddelek: Kaj kupiti | 4989 (2830) | Isotropic |
» | V šahu čedalje več remijev, prednost belega pa ostaja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 27474 (20409) | Jst |
» | Sata 3 (6GB/s)Oddelek: Kaj kupiti | 3501 (2984) | bluefish |
» | kje kupiti kapoOddelek: Loža | 1894 (1648) | koyotee |
» | Kasparov vs Junior (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 15196 (12057) | Thomas |