Forum » Strojna oprema » cd-rom pogon
cd-rom pogon
Marjan ::
a se da kako "oživet" cd-rom pogon?
Dolocene cd-je mi prebere takoj, s kasnimi se matra full dolg pa mu rata, pri vecini pa blue screen vn vrze: "potebno je ocistiti cd!" (M$ SUX)
A je to zarad prahu al kej druzga, a se da na hitr popravt?
(mam CyberDrive 24X)
Dolocene cd-je mi prebere takoj, s kasnimi se matra full dolg pa mu rata, pri vecini pa blue screen vn vrze: "potebno je ocistiti cd!" (M$ SUX)
A je to zarad prahu al kej druzga, a se da na hitr popravt?
(mam CyberDrive 24X)
Han ::
Roko na srce, CyberDrive je podn od CD pogona. Reskiraj nekaj keša in si kupi Teac CD-540E ali pa recimo Toshibin DVD.
EnergY ::
Poizkusiš ga lahko odpret (če ni več v garanciji ) in mu z alkoholom prepojeno krpico sčistiš lečo, včasih pomaga !
Jaxx ::
Ha, zanimivo, jst mam enga cyberdrva 44×, ki mi je po dveh tednih nehal brat nekatere cd-je... Sem ga razstavu, spucal lečo in potem petkrat sestavil nazaj (ni šlo takoj skupaj, mi je zmeraj nekaj delov ostal :) No ja, pucanje ni pomagal nič. Mam pa še enega starejšga cyberdriva 40×, ki pa že več kot 2 leti dela kot mina!!! Bere vse kar noter vtakneš, dela tiho, hiter ni nevemkolk (who cares?) Tako da ni problem da so vsi Cyberdrivi zanič; problem je v tem, da so nekateri čisto solidni (odstopanje v izdelavi pač)
whatson ::
Meni je 24x cyberdrive crknil po 8 dneh... grr... nikoli vec ne kupim nic drugega razen Teaca pa Pioneerja..
Marjan ::
thenx za napotke, s čiščenjem sem že probal...neuspešno ...še šroufov nima
tko da bom kupu Teac 40x za okol 14.000
thx
tko da bom kupu Teac 40x za okol 14.000
thx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CD-romOddelek: Strojna oprema | 1035 (958) | bf4ed |
» | Eksplodirajoči CDji?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1939 (1295) | krucymucy |
» | Vaše izkušnje z raznimi CD-RW pogoni prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5856 (4849) | ender |
» | Kako posneti glasbene CD-jeOddelek: Zvok in slika | 4026 (3656) | SpiDEr8 |
» | Test CD-ROMovOddelek: Novice / Nova vsebina | 2300 (2300) | BigFoot |