Forum » Strojna oprema » Notebook IR pomoč!!
Notebook IR pomoč!!
delanoche ::
Imam IBM prenosnik 760 ED, pa me zanima kako naj naštimam IR da bo deloval v povezavi z GSM?
Imam win 98 naložene, a moram še kakšen dodatni progi gor vržt, al kej podobnega. Tudi v bios ne znam priti probavam z DEL tiplo pa mi vrže ven en test v bistvu kr neki.
Če bi kdo vedel kaj in kako prosim naj svoje ugotovitve vrže sem gor.
Upam da mi ne bo treba kabla kupovat.
P.S.
Nisem prepričan da ma ta prenosnik sploh IR. Odzadaj tak kjer so porti, je okenček ki bi lahko bil IR in tudi v opravilni vrstici mi kaže IR kakor tudi v nadzorni plošči.
Imam win 98 naložene, a moram še kakšen dodatni progi gor vržt, al kej podobnega. Tudi v bios ne znam priti probavam z DEL tiplo pa mi vrže ven en test v bistvu kr neki.
Če bi kdo vedel kaj in kako prosim naj svoje ugotovitve vrže sem gor.
Upam da mi ne bo treba kabla kupovat.
P.S.
Nisem prepričan da ma ta prenosnik sploh IR. Odzadaj tak kjer so porti, je okenček ki bi lahko bil IR in tudi v opravilni vrstici mi kaže IR kakor tudi v nadzorni plošči.
TheHijacker ::
Me dela Nokia 8210 na Compaq in HPC brez problema. Samo v BIOS-u moraš naštimat, na IRDA in ne kej drucga. Dela 100%. Stestirano s Logomanager in kot modem.... V Compaqu greš v BIOS s tipko F10 v HPC pa s F2. Kako greš pa v IBM pa ne bi vedel... Mogoče tudi kakšna funkcijska tipka....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | No-name vs. brand name laptopiOddelek: Kaj kupiti | 2550 (2183) | Caligula |
» | PrenosnikiOddelek: Kaj kupiti | 1166 (1000) | MrScorp |
» | Optimalno kuplen NOTEBOOK !Oddelek: Kaj kupiti | 2206 (1723) | Jeronimo |
» | PrenosnikOddelek: Kaj kupiti | 1388 (1219) | Kekec |
» | prenosnik...Oddelek: Kaj kupiti | 2198 (1996) | andrej |