» »

jogi Meblo Dinamic-ima kdo?

jogi Meblo Dinamic-ima kdo?

CMpunk ::

Pozdravljeni!
Odločam se za nakup jogija z žepkastimi vzmetmi, pa me zanima če ima kdo jogi meblo dinamic, ali kakšnega podobnega od mebloja, da mi iz prve roke pove kako se spi na njem.
potem me še zanima kaj pravite na ta jogi: http://jysk.si/spalnica/vzmetnice/vzmet... , ali se lahko primerja z meblojem? kako se spi na teh jogijih iz jyska?

Perza ::

Z mojo imava meblo dynamic. Spiva normalno, da bi bila kdaj "polomljena" se še ni zgodilo :) Vzela sva srednjo trdoto, ker spiva v vseh položajih. Je pa res, da če se vsedeš na ta jogi, te bo skoraj pogoltnilo, tako mehko deluje, v ležečem položaju je čisto druga :)

CMpunk ::

v ležečem položaju je čisto druga :)


a potem je vredu v ležečem položaju, ali je pretrd?

Perza ::

Nama se zdi ravno prav, daleč od tega da bi bil pretrd. Je pa res, da je jogi najbolje sprobati, mogoče tebi pač ne bo odgovarjal, to je težko reči. Kar se tiče trdote:
http://www.moba.si/nasveti/kako-izbrati...

CMpunk ::

Ja, saj jogi sem sprobal, ampak težko je reči kako bo spati na njem. Sprobal sem tudi vse ostale. Po teh hitrih testih in iz preteklih izkušenj sem se odločil da kakršnekoli varjante s peno niso zame. Verjetno bom jogi kupil, in skoraj prepričan sem da mi bo odgovarjal, če mi slučajno ne bo pa mislim da ga lahko v 15 dneh vrnem.

rini ::

meblo dinamic nimaš kaj falit. To je njihov paradni konj, najbolj prodajan, takoj za cenenim TERMAL09. Dynamic ima na vikendu in verjetno ga bom kupil še za doma (če ne, ga bom prinesel iz vikenda). Ne seri pa o yvsk!

Dejan_007 ::

Ma jst sm sprobavu tele jogije, pa mi je na koncu odgovarjal Dormeo memory 2+12 fresh. Cena 425E

CMpunk ::

Dormeo memory 2+12 imam zdaj, vsaka noč mi je muka.
Mogoče kdo ve kje bi lahko kupil posteljo(torej okvir, da dam noter jogi) dimenzije 200x100? Ali pa lahko tudi 200*90 ali 200*120. Kje se dandanes to kupuje? Dipo, lesnina, harvey? kakšni manjši pohištveni centri?

rini ::

Najboljši je kvaliteten jogij z fedri, ki je prekrit in ojačan z bambusovo prevleko. To kupiš novo, posteljo pa lahko kupiš tudi rabljeno. Npr. proizvajalec Alples izdeluje vrhunske, kompaktne postelje in na Bolhi se pogostokrat dobi komplet posteljo in letveno dno za dobrih 100EUR, to kar je novo po 400EUR. Te postelje tudi rabljene izgledajo kot nove. Jaz bi gledal za modelom Alples Harmonija. Neškripajoča in kvalitetna masiva je tudi postelja Paron Laško.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: rini ()

MrStein ::

Meblo Hospital je kaka stara stvar?
Ne www.meblojogi.si ne najdem, da bi ga imeli.

Pozna kdo?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

CMpunk ::

jaz mislim da je model Hospital nekako podoben Dinamicu, je pa pomojem to star model. Tudi cena je mislm da nekje podobna. Kaj a imajo hospital kje v akciji?

MrStein ::

Ja, Lesnina.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najboljša vzmetnica - Jogi je? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
227104536 (9250) Vanadium
»

Katero vzmetnico kupiti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8142566 (20164) matobeli
»

Ležišče DORMEO - vaše mnenje (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
20691684 (27442) Ganon
»

Katero ležišče/jogi izbrati

Oddelek: Loža
2311458 (10634) Darko!
»

Nakup vzmetnice - nasveti (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7730563 (16869) amigovespuci

Več podobnih tem