Forum » Omrežja in internet » Zaslužek z youtubom vprašanje
Zaslužek z youtubom vprašanje
slemo ::
Mene pa zanima pri youtubu varianta, ko dobiš plačan ogled zaradi oglasa, ki se prikaže ob ogledo posnetka, katerega sem lastnik jaz. Kdo tukaj služi, če izberem muziko iz youtuba zraven katere piše " če uporabite to skladbo, lahko njen lastnik prikazuje oglase v vaŠem posnetku " če je zraven videa oglas, potem nekdo nekaj služi zaradi ogledov. A to pomeni, da dobi lastnik muske nek procent, če ne kr 50% od plačanih ogledov? Kje bi lahk to zvedo?
Fora videa, ki ga imam namen posnet je glih to, da tudi, če objavim brez muzike se bo prikazal oglas. To pa zato ker bom sestavil iluzijo iz zobotrebcev. Sliko izdelka boš videl samo pod določenim kotom, pod točno določeno razdaljo pa še to boš moral gledat na eno oko, da bo slika jasna. Kamera pa to posname isto, kot bi gledal na eno oko. So že podobne iluzije na youtubu, ampak nobena ni iz zobotrebcev. Pa to kar bo na moji risbi je tud moja zamisel. Zato bo video vreden oglaševanja, ker ni nič skopirano. Ampak rabim muziko, drugače ni video zanimiv.
Fora videa, ki ga imam namen posnet je glih to, da tudi, če objavim brez muzike se bo prikazal oglas. To pa zato ker bom sestavil iluzijo iz zobotrebcev. Sliko izdelka boš videl samo pod določenim kotom, pod točno določeno razdaljo pa še to boš moral gledat na eno oko, da bo slika jasna. Kamera pa to posname isto, kot bi gledal na eno oko. So že podobne iluzije na youtubu, ampak nobena ni iz zobotrebcev. Pa to kar bo na moji risbi je tud moja zamisel. Zato bo video vreden oglaševanja, ker ni nič skopirano. Ampak rabim muziko, drugače ni video zanimiv.
- polepsal: Mavrik ()
shadeX ::
Sicer offtopic, ampak meni se zdi, da kakor rezident Slovenije ne moreš vstaviti reklam v video in s tem služiti. Če se motim naj me kdo popravi, ampak ne dolgo nazaj je bila na slo-tech peticija za podpisat ravno glede tega.
The Player ::
Če nimaš vsaj 250.000 naročnikov (ti. subscriberji) in vsaj nekaj 1000 ogledov na videoposnetek, potem kar pozabi na služenje,...
xxurban ::
Muziko daš eno brez copyrighta in te nima kaj skrbeti. Zaslužiti pa se v sloveniji da, ampak preko kakšnega omrežja kot npr. fullscreen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 96474 (235) | recmajkemi |
» | Monetizacija Youtube acounta v SLO (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24832 (13800) | otago |
» | YouTube Red brez oglasov za 10 dolarjev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 42062 (35633) | R1710 |
» | Youtube - večrazrednost (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 16780 (9656) | chucki |