Forum » Mobilne tehnologije » Neobstoječa številka
Neobstoječa številka
katkakatya ::
Hočem kontaktirati osebo, ki je imela telefonsko številko pred 10 leti. Zdaj je številka neobstoječa. Ali se da na kakšen način ugotoviti kakšno številko ima zdaj ta oseba? Ugotovila sem samo, da je bila številka pri takratnem Mobitelu.
Hayabusa ::
Če je ni v TIS-u je ne boš našel.Facebook/myspace/linkedin, če imaš ime priimek ? Naslova osebe nimaš ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
katkakatya ::
Nimam imena, niti naslova. :/ Vem samo približno predel kje je takrat živela saj smo bili enkrat tam (pri tej osebi smo namreč posvojili mačka). Ampak je že toliko časa nazaj, da mi praktično nič ne pomaga, zato sem mislila, če bi se dalo po številki ugotoviti. Škoda.
Hayabusa ::
Tel. številka gre v reciklažo, potem nekaj časa miruje, nato so dajo spet na "trg".
Če vodijo/imajo še tako stare evidence bi znali prejšnjega lastnika najti pri operaterju, kjer se je številka nahajala, vendar je tebi 100% ne bodo dali.
Če vodijo/imajo še tako stare evidence bi znali prejšnjega lastnika najti pri operaterju, kjer se je številka nahajala, vendar je tebi 100% ne bodo dali.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nekdo me stalno kliče s številk ... (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 603631 (32463) | Nikonja |
» | Ali je datum rojstva osebni podatek? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10428 (8839) | St235 |
» | Ščitenje osebnih podatkov proti lastni volji (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 17631 (16759) | zmaugy |
» | Nov članek: Spreminjanje klicne identifikacije (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 28210 (21680) | poweroff |
» | Petals round the rose (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4813 (3830) | Matek |