Forum » Mobilne tehnologije » Izgubljen telefon
Izgubljen telefon
slovenec_89 ::
LP!
Ve kdo, kako najti telefon, ki sem ga izgubil nekje v bližini doma? Gre za telefon HTC Evo 3d. Ko ga kličem zvoni, ampak žal ga imam na vibriranje, tako da se ga ne sliši. Operater je pa Simobil. Ne gre se mi za telefon ampak za stike in vsebino na kartici.
Ve kdo, kako najti telefon, ki sem ga izgubil nekje v bližini doma? Gre za telefon HTC Evo 3d. Ko ga kličem zvoni, ampak žal ga imam na vibriranje, tako da se ga ne sliši. Operater je pa Simobil. Ne gre se mi za telefon ampak za stike in vsebino na kartici.
dunque, pogledal sem na tole stran in mi ga najde:
Čas zadnje posodobitve lokacije: 16:09
****** KRAJ ****** - Natančnost do 4 m
Zadnja uporaba: 26. februar 2014
Znova ko osvežim mi ga najde za 1-2 minuti nazaj, a zadnja uporaba piše da je bila 26. 2., kar je včeraj, a sem ga danes že rabil. ...
Čas zadnje posodobitve lokacije: 16:09
****** KRAJ ****** - Natančnost do 4 m
Zadnja uporaba: 26. februar 2014
Znova ko osvežim mi ga najde za 1-2 minuti nazaj, a zadnja uporaba piše da je bila 26. 2., kar je včeraj, a sem ga danes že rabil. ...
Sedajle sem našel telefon, sicer 1 km stran od mesta, ki mi ga je kazal google. =) Hvala vseeno. Na koncu sem ga našel z aplikacijo Wheres My Droid, ki mi je psrožil zvočno opozorilo kljub temu, da sem imel na telefonu nastavljen izklopljen zvok zvonenja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Digitalni certifikat SIGENCAOddelek: Programska oprema | 9095 (3671) | Yossarian |
» | USB ključ prepozna kot DVD/CD ROM enotoOddelek: Pomoč in nasveti | 2765 (2584) | hojnikb |
» | Nateg preko bolhe. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17752 (13655) | Blum |
» | Prihaja LG G2 MiniOddelek: Novice / Android | 7566 (5403) | FlyingBee |
» | SKYPEOddelek: Programska oprema | 3045 (2480) | KTr1sk |