Forum » Igre » Kera igra????
Kera igra????
phoinix ::
A kdo ve, al obstajajo še kake igre v stilu Rune, al pa kej drugega prvo osebnega npr. kaki samuraji ali pa kot npr. C&C samo da ni treba prej nabirat sredstev (hrana ipd.)!
Za odgovore se vnaprej zahvaljujem!
Sistem: AMD 950MHz, 256 SDRAM, GF 2MX 400 64MB
Za odgovore se vnaprej zahvaljujem!
Sistem: AMD 950MHz, 256 SDRAM, GF 2MX 400 64MB
root987 ::
Z samuraji: absulutno shogun serija. Je pa strateška in ni (hvala bogu) podobna c&c načinu igranja.
Prvo-osebna kot Rune --> Savrence: Blade of Darkens(nisem zihr ako sem prav napiso).
Da ni treba resorsev nabirat... mogoče Ground Contorl??
Prvo-osebna kot Rune --> Savrence: Blade of Darkens(nisem zihr ako sem prav napiso).
Da ni treba resorsev nabirat... mogoče Ground Contorl??
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
R33D3M33R ::
A je Severance zanimiva in napeta igra?
Screenshoti so mi že všeč
V stilu samurajev pa vem za eno dos igro : Shadow warrior, kjer se lahko mučiš z meči, zvezdami ipd., je pa že dos in verjetno ne iščeš tega.
Screenshoti so mi že všeč
V stilu samurajev pa vem za eno dos igro : Shadow warrior, kjer se lahko mučiš z meči, zvezdami ipd., je pa že dos in verjetno ne iščeš tega.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
jRk0 ::
da ni resourceov -> Z , sicer stara igra, ampak ful dobra kolko vem, sem tudi sam neke spilo, samo ne dosti.
You fuck up once, you loose two teeth.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Iščem igro (RPG, MMORPG, FPS, RTS, ...) (strani: 1 2 3 4 … 26 27 28 29 )Oddelek: Igre | 456058 (3052) | matobeli |
» | Shadow of War (Shadow of Mordor 2) (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 11416 (4514) | oo7 |
» | Sablaška igraOddelek: Igre | 1407 (1407) | Pesimist |
» | katera srednjeveška igra ima najboljše mečevanje?Oddelek: Igre | 2374 (1863) | b4ngbr0 |
» | LCD monitorjiOddelek: Zvok in slika | 1365 (1142) | tha_man |