Forum » Omrežja in internet » Nadležen virus na brskalniku
Nadležen virus na brskalniku
dani-kr ::
Zdravo vsem, rabil bi eno pomoč, če je kdo imel podobno izkušnjo. In sicer, ko brskam po internetu, predvsem, ko sem na svojem mailu (gmail), če mi kdo pošlje kak link, na primer od kakšne fakultete, ko kliknem se mi najprej v novem zavihku odpre reklamna stran (za igranje iger, spletna stran za stave itd.). Potem moram kliknit nazaj, in še enkrat na tisti link na mailu, šele takrat me pravilno poveže.
V nastavitvah (uporabljam Google Chrome) nimam nobenih Razširitev, razen nek "RemmoveAdsTUbe 1.6", katerega ne morem odstranit. Poskusil sem tudi z Malware-Byte Cleaner, in Norman Malware Cleaner, oba programa sta sicer našla neke "viruse", jih pobrisala, vendar se mi ista napaka še zmeraj pojavlja.
Hvala vsem za pomoč in odogovore.
V nastavitvah (uporabljam Google Chrome) nimam nobenih Razširitev, razen nek "RemmoveAdsTUbe 1.6", katerega ne morem odstranit. Poskusil sem tudi z Malware-Byte Cleaner, in Norman Malware Cleaner, oba programa sta sicer našla neke "viruse", jih pobrisala, vendar se mi ista napaka še zmeraj pojavlja.
Hvala vsem za pomoč in odogovore.
dani-kr ::
Zdravo Hayabusa, sem pogledal v extensions, nikjer ni videt, da bi kaj povzročalo to težavo...
Hayabusa ::
To ni noben odgovor.
Disablaj vse in ponovno zaženi browser.
Daj screenshot napake.
Glede "RemmoveAdsTUbe 1.6", control panel, programs & features -> poglej če je tu.
Google pod tem imenom ne najde ničesar, daj screenshot, ker ne znaš pretipkati ene besede.
Drugače orodje autoruns, in ga izklopi (da se ne zažene).Potem ga ročno izbriši.
Disablaj vse in ponovno zaženi browser.
Daj screenshot napake.
Glede "RemmoveAdsTUbe 1.6", control panel, programs & features -> poglej če je tu.
Google pod tem imenom ne najde ničesar, daj screenshot, ker ne znaš pretipkati ene besede.
Drugače orodje autoruns, in ga izklopi (da se ne zažene).Potem ga ročno izbriši.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik zmrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 2195 (1585) | neon21 |
» | Počasno delovanje brskalnikovOddelek: Omrežja in internet | 3172 (2812) | Bakunin |
» | Virus?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1699 (1373) | Hayabusa |
» | Internet problem .Oddelek: Pomoč in nasveti | 9809 (8784) | Gregor3 |
» | avast! 2014 napovedan! (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 16634 (14591) | Jst |