Forum » Navijanje » Zakaj napaka rama?!
Zakaj napaka rama?!
Groovy ::
Plato ECS K7VTA3 in Durona 850 MHz navijam v Winsih z CPUFSBjem...
Pri prvem poizkusu pogona tega programa zadeva resetira kompjuter, pri ponovnem poizkusu javi v blue screenu NAPAKO RAMA (266 DDR), v tretjem poizkusu pa vse deluje OK, tudi cel dan z mučenjem kompjutra če je treba...
CPUFSB program je registriran in probal sem tudi z drugo verzijo tega programa, a vseeno isto.
Ni mi jasno, zakaj napaka RAMa, saj zadevo navijem do 118 FSB, ram pa je 133 (266 DDR)...
Ne vem tudi zakaj resetira v prvem poizkusu...
Mogoče kdo ve?!
Pri prvem poizkusu pogona tega programa zadeva resetira kompjuter, pri ponovnem poizkusu javi v blue screenu NAPAKO RAMA (266 DDR), v tretjem poizkusu pa vse deluje OK, tudi cel dan z mučenjem kompjutra če je treba...
CPUFSB program je registriran in probal sem tudi z drugo verzijo tega programa, a vseeno isto.
Ni mi jasno, zakaj napaka RAMa, saj zadevo navijem do 118 FSB, ram pa je 133 (266 DDR)...
Ne vem tudi zakaj resetira v prvem poizkusu...
Mogoče kdo ve?!
I am the captain of my soul
bobby ::
zakaj pa ne bi sprobal iz biosa?? je najbl zihr,...
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
zato ker je za en shit BIOS... ima samo 4 stopnje navijanja (4 različne frekvence), pa še to nobena zadeva ne prime (zaklenjeno al whatever...)
Kar se tiče pa tvojega navijanja... imaš še VELIKO-VELIKO rezerve... jaz sem mojega XP 1600+ spravil 1400@1800 in je delal OK; brez da bi spreminjal množilnik ali pa voltažo...
Kar se tiče pa tvojega navijanja... imaš še VELIKO-VELIKO rezerve... jaz sem mojega XP 1600+ spravil 1400@1800 in je delal OK; brez da bi spreminjal množilnik ali pa voltažo...
R33D3M33R ::
Pa je delalo vse?
Ko sem jaz navijal fsb se mi je pa error pokazal da Winsi ne morejo najti nekega sys fajla, čeprav sem mel DDR 333 Ram pa fsb šele na 156.
Resetiralo se je meni tud pogosto.
Ko sem jaz navijal fsb se mi je pa error pokazal da Winsi ne morejo najti nekega sys fajla, čeprav sem mel DDR 333 Ram pa fsb šele na 156.
Resetiralo se je meni tud pogosto.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
OwcA ::
@Groovy: kakšne maš timminge RAMa? Lahko da so preagresivni.
P.S. bi ti predlagal zvišanje napetosti RAMa, samo mi ESC ne zveni ravno kot zelo navijaškka firma. Morda kakšen mod... [:D]
P.S. bi ti predlagal zvišanje napetosti RAMa, samo mi ESC ne zveni ravno kot zelo navijaškka firma. Morda kakšen mod... [:D]
Otroška radovednost - gonilo napredka.
ma ta plata je za en k... glede navijanja, prav nič razen FSBja ne moreš spremenit... napetost se mi ne zdi ravno rešljiva poteza, saj so te isti RAMi in ostala mašinerija delovali z prejšnjim (pokojnim) procesorjem že na 172 FSB brez dviganja voltaže...
Prav zato mi ni vse jasno...
Prav zato mi ni vse jasno...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | P5KC + Crucial Ballistix 4GB kitOddelek: Strojna oprema | 1082 (627) | s1m0n |
» | Kako pravilno naviti samo procesorOddelek: Navijanje | 3391 (2825) | WamPIRe- |
» | Kako je z Athloni 2500 XP (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8277 (5954) | Tarzan |
» | Spreminjanje FSB na Epox 8rda+!Oddelek: Navijanje | 1363 (994) | _Dejan_ |
» | FSB in ... (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3735 (3174) | morphling1 |