Forum » Na cesti » Gradnje cest
Gradnje cest
Vesoljc ::
Že nekaj časa se gradi neka "obvoznica" od Mirne peči proti NM. Kje lahko najdem kaj več informacij o temu? Kdaj, kje ipd...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
SkIDiver ::
Pardon. Nisem bil pozoren. Kje točno pa naj bi potekala ta trasa? Mogoče bo kaj sovpalo z gradnjo OIC poleg Adria Mobil-a.
po mojih skopih informacijah naj bi trasa prisla celo do straze. ampak ja, zna bit da bo sla mimo adrije. oic?
Med adrio in vojašnico so zradirali gozd. Gradili bodo nadomestno gospodarsko cono, karkoli že to pomeni. V predstavitvi projekta sem zasledil, da bo šlo za manjše poslovne objekte, ki bodo namenjeni manjšim poslovnim družbam, en del pa bo namenjen stanovanjskim objektom.
Tole
Mogoče boš našel na strani MONM. Trenutno je veljaven akt o gradnji državne ceste o kateri je kar nekaj vroče krvi kam jo bodo umestili in o plinovodu proti posavju.
Na Piso nisem nič našel. Samo državni načrt za ureditev AC in povezave na priključek AC.
Tole
Mogoče boš našel na strani MONM. Trenutno je veljaven akt o gradnji državne ceste o kateri je kar nekaj vroče krvi kam jo bodo umestili in o plinovodu proti posavju.
Na Piso nisem nič našel. Samo državni načrt za ureditev AC in povezave na priključek AC.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SkIDiver ()
Zgleda bo to novomeška zahodna obvoznica.
http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?...
Edino ne vem če je to kakorkoli povezno z mirno pečjo...
http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?...
Edino ne vem če je to kakorkoli povezno z mirno pečjo...
Nekdaj je bila "baba čula baba rekla", da naj bi se zahodna obvoznica povezala proti Straži in tudi Mirni Peči. Koliko je dejansko to res pa ne vem.
Vprašaj na občino Mirna Peč.
Vprašaj na občino Mirna Peč.
Se pravi nekako tako kot AC proti beli krajini :)
Sem poslal maile na MO NM, Mirna peč ter Straža. Bomo videl če bo kak pameten odgovor.
odgovor MONM:
Spoštovani,
gradbena dela pri urejanju nadomestne gospodarske cone niso povezano z gradnjo zahodne obvoznice Novega mesta, ki je načrtovana z državnim prostorskim načrtom. Investitor zahodne obvoznice je Ministrstvo za infrastrukturo in prostor, kjer je mogoče pridobiti več informacij o načrtih za izgradnjo obvoznice. Po javno dostopnih podatkih ministrstvo išče finančne vire za izgradnjo, med drugim naj bi bila gradnja financirana tudi iz sredstev evropskih virov proračunskega obdobja 2014 - 2020.
se prav, when pigs fly :)
Spoštovani,
gradbena dela pri urejanju nadomestne gospodarske cone niso povezano z gradnjo zahodne obvoznice Novega mesta, ki je načrtovana z državnim prostorskim načrtom. Investitor zahodne obvoznice je Ministrstvo za infrastrukturo in prostor, kjer je mogoče pridobiti več informacij o načrtih za izgradnjo obvoznice. Po javno dostopnih podatkih ministrstvo išče finančne vire za izgradnjo, med drugim naj bi bila gradnja financirana tudi iz sredstev evropskih virov proračunskega obdobja 2014 - 2020.
se prav, when pigs fly :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izgradnja obvoznice mimo hiše, odškodnina?Oddelek: Loža | 6103 (3736) | m0LN4r |
» | Zakaj (spet) napačna razvrstitev ob zastojih? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 14185 (11380) | msjr |
» | Litija - obvoznicaOddelek: Loža | 3350 (3025) | Barakuda1 |
» | Hrvaske avtoceste (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 7054 (5470) | barbarpapa1 |
» | Laibach AutobanRing StauOddelek: Loža | 1382 (1188) | blue96 |