Forum » Pomoč in nasveti » Server
Server
kanida ::
Zanima me kateri OS ali program mi priporočate za izdelavo file servera tako da bi lahko dostopal iz kateregakoli račuinalnika in si ogledoval videe in glasbo.....
aha pozabil sem še omenit da bi zraven še minal doge ter litecoine..
A je to mogoče na linuxih ali pa morda da bi server poganjal na vmWare (virtualno)?
A je to mogoče na linuxih ali pa morda da bi server poganjal na vmWare (virtualno)?
Pa je morda kaj drugače kot na windowsih ker nebi rad preveč časa zapravljal z urejanjem cgminerja in podobnih zadev?
Good Guy ::
Super kako bi pa tale server preko linuxa naredil a to potrebujem kakšen program?
samba in to je to
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
Hayabusa ::
http://www.ubuntu.com/download/server
Glede na tvoj nivo vprašanj, dont do it atm, ker nimaš pojma.Se bo potrebno prej usesti in malo preštudirati stvari.
Glede na tvoj nivo vprašanj, dont do it atm, ker nimaš pojma.Se bo potrebno prej usesti in malo preštudirati stvari.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Aha pa res tale ubuntu server ker jaz sem imel v mislih ubuntu desktop version :D
se opravičujem ja sem že delal v ubuntu serverju tako da nisem spet takšen laik...
Kako pa je z overclocanjem grafične v ubuntu?
se opravičujem ja sem že delal v ubuntu serverju tako da nisem spet takšen laik...
Kako pa je z overclocanjem grafične v ubuntu?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kanida ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ubuntu vprašanja (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Operacijski sistemi | 185023 (53862) | poweroff |
» | Domači strežnik (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 12813 (10906) | Zalachenko |
» | Izšel Ubuntu 10.10 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 68288 (58372) | Icematxyz |
» | Mageia Linux 1.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 29931 (27114) | MrStein |
» | Prehod na LinuxOddelek: Operacijski sistemi | 1721 (1149) | zmelkoow |