Forum » Omrežja in internet » Prodaja digitalnih vsebin
Prodaja digitalnih vsebin
bbf ::
Pozdravljeni!
Ima kdo kakšne izkušnje s servisi tipa distribly.com, payloadz.com, clickbank? oziroma če kdo pozna kakšno ebay varianto prodaje digitalnih vsebin?
Recimo, skeniram neko staro dokumentacijo, in bi jo rad tržil na neki user friendly platformi - torej z dovolj veliko ponudbo, da je zanimiva in z uporabnim searcherjem. Ne zanimajo me pa servisi, ki jemljejo mesečni pavšal, ampak samo in izključno single fee na download per user. Pa seveda integracija oziroma interakcija s Paypal, da ne kompliciramo. Nekoč nekje sem spotoma med iskanjem enega user manuala ujel neko tako stran z večino podobno vsebino, pa mi je ušla iz vseh spominov..
Ima kdo kakšne izkušnje s servisi tipa distribly.com, payloadz.com, clickbank? oziroma če kdo pozna kakšno ebay varianto prodaje digitalnih vsebin?
Recimo, skeniram neko staro dokumentacijo, in bi jo rad tržil na neki user friendly platformi - torej z dovolj veliko ponudbo, da je zanimiva in z uporabnim searcherjem. Ne zanimajo me pa servisi, ki jemljejo mesečni pavšal, ampak samo in izključno single fee na download per user. Pa seveda integracija oziroma interakcija s Paypal, da ne kompliciramo. Nekoč nekje sem spotoma med iskanjem enega user manuala ujel neko tako stran z večino podobno vsebino, pa mi je ušla iz vseh spominov..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Garancija - menjana matična - prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1485 (988) | Ales |
» | FileSonic onemogočil deljenje datotek (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 19825 (16949) | SuperVeloce |
» | YouTube začenja prekodiranje videoposnetkov v WebM (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 30591 (27073) | Lonsarg |
» | Tat prenosnega računalnika vrnil USB-ključ s kopijo podatkovOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 10577 (8187) | CaqKa |
» | Novice o Windows 7 in XP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11210 (8379) | Tr0n |